fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

מטרו ימין 4
קוב kove מתחת לשורת menu
דוקאטי מתחת לתפריט – אמצע 2
זונטס מתחת לשורת לוגו – אמצע 1
cristalino קובית צד xi
מטרו באנר שמאל הכי עליון
תמוז
אלבר טריומף קוביה עליון
אישימוטו באנר קוביה שמאל
מוטוטאץ דקר
עופר אבניר קוביה שמאל
מידלנד שחורי 140 על 70
קוב 140 על 70
דוקאטי קוביה שמאל
voge מוטו24 באנר
סטפן
שרקו
אודי דגן 140 על 70
HJC
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון

טיזר ראשון לסרט F1 בכיכובו של בראד פיט

טיזר ראשון לסרט F1 בכיכובו של בראד פיט

כתב: אסף לביא בנארי | צילום: יח"צ

חברת Warner Bros. Pictures וסטודיו Apple Original Films חושפות את הטיזר הראשון לסרט האקשן-מרוצים F1 שיגיע לבתי הקולנוע בקיץ 2025, בכיכובם של בראד פיט, דמסון אידריס וחוויאר בארדם, בבימויו של ג'וזף קוסינסקי (אהבה בשחקים: מאווריק).

חלקים רבים מהסרט צולמו במהלך סופי השבוע של מרוצי הפורמולה 1 לצידם של נהגי המרוצים המתחרים באליפות הבכירה, שהפכה לעמוסה בצוותי צילום עם שידורי המרוצים, צוותי העיתונות, הפקת סדרת "Formula 1: Drive to Survive" של נטפליקס וצוות הצילום של סרט הקולנוע.

עלילת הסרט תתמקד בדמותו של בראד פיט, המשחק את "סאני הייז" נהג מרוצים לשעבר שחוזר לפורמולה 1, והיריבות עם בן קבוצתו, "ג'ושוע פירס" בגילומו של דמסון אידריס, המתחרים על האליפות בקבוצת APXGP הבדיונית. הקאסט כולל גם את קרי קונדון, חוויאר בארדם, טוביאס מנזיס, שרה ניילס, קים בודניה וסמסון קאיו. ג'וזף קוסינסקי – שכבר ביים סרט אקשן מצליח, אהבה בשחקים: מאווריק – מביים את הסרט, ומפיק אותו יחד עם ג'רי ברוקהיימר וצ'אד אומן, בראד פיט, דדה גרדנר וג'רמי קליינר, ועוד שם מוכר יותר לחובבי הספורט המוטורי – סר לואיס המילטון, 7 פעמים אלוף עולם. הסרט נוצר בשיתוף פעולה עם הפקת הפורמולה 1, כולל 10 קבוצות F1 והנהגים שלהן, ה־FIA וקהילת ה־F1.

הסרט "F1" יגיע לבתי הקולנוע ברחבי העולם החל מה־25 ביוני 2025 וצפוי להכיל הרבה פרצופים מוכרים לחובבי אליפות ה־F1, כשמעריצי הסדרה "פורמולה 1: המרוץ לניצחון" ישמחו לראות בטיזר הקצר את פניו של גונתר שטיינר, מנהל קבוצת HASS לשעבר ואחד הכוכבי הסדרה.

לחדשות מגזין מוטו ישירות ל־Whatsapp לחצו כאן
לחדשות מגזין מוטו ישירות ל־Telegram לחצו כאן

 

 

 

 

גלריה

תגובות

עופר אבניר מגדל ימין
קוב מגדל kove