fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

voge מוטו24 רביעי מתחת לתפריט – ראלי300
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
זונטס אמצע 2
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
קריסטלינו קובית צד xi
אלבר טריומף קוביה עליון
זונטס קוביה 140
מוטוטאץ דקר
nicot ניקוט אשדוד
kove 140 על 70 – איקס510
תמוז
מוטו מימון – קוביה – אתה תדאג לאופנוע אנחנו נממן
אישימוטו באנר קוביה שמאל
עופר אבניר קוביה שמאל
מידלנד שחורי 140 על 70
סטפן
שרקו
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
voge מוטו24 באנר r-125
HJC
אודי דגן 140 על 70

ק.ט.מ רוכשת 25% ממניות אמ.וי אגוסטה

ק.ט.מ רוכשת 25% ממניות אמ.וי אגוסטה

כתב: אסף לביא בנארי | צילום: KTM, MV Agusta, יח"צ

פיירר מוביליטי, בעלת מותגי KTM, הוסקוורנה וגאסגאס, מודיעה על שותפות אסטרטגית חדשה עם יצרנית האופנועים האיטלקית MV Agusta ורכישה של רבע ממניות החברה.

בחודש ספטמבר הודיעה אמ.וי אגוסטה ששיווק אופנועיה בצפון אמריקה יעבור לידי KTM, מאז החלה חרושת שמועות שכעת הופכת להודעה רשמית על שיתוף הפעולה החדש. במסגרת ההסכם בין שתי החברות ק.ט.מ תהיה אחראית על הרכש ושרשרת האספקה של אמ.וי אגוסטה, ובמהלך החודש הנוכחי תרכוש 25.1% ממניות אמ.וי אגוסטה.

בנוסף, אמ.וי אגוסטה תעביר חלק מזיכיונות השיווק העולמי של אופנועיה לרשת המשווקים העולמית של מותגי קונצרן KTM. נכון לשלב זה השותפות בין היצרניות היא אסטרטגית בלבד וליין הדגמים של השתיים, כמו גם מחלקות המרוצים, המחקר והפיתוח, העיצוב והייצור לא יושפעו מהעסקה, כשטימור סרדרוב נשאר בעל השליטה העיקרי ומנכ"ל אמ.וי אגוסטה. כמו כן, מוקדם לדעת איך ההסכם הזה ישפיע על השיווק של אופנועי אמ.וי אגוסטה בישראל.

תגובות

עופר אבניר מגדל ימין
קוב מגדל kove – איקס510