fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

voge מוטו24 רביעי מתחת לתפריט – ראלי300
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
קריסטלינו מתחת לתפריט xi
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
קריסטלינו קובית צד xi
אלבר טריומף קוביה עליון
kove 140 על 70 – איקס510
nicot ניקוט אשדוד
מידלנד שחורי 140 על 70
זונטס קוביה 140
עופר אבניר קוביה שמאל
מוטו מימון – קוביה – אתה תדאג לאופנוע אנחנו נממן
אישימוטו באנר קוביה שמאל
תמוז
מוטוטאץ דקר
סטפן
אודי דגן 140 על 70
HJC
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
voge מוטו24 באנר r-125
שרקו

ריקול: אפריליה SR GT 125

ריקול: אפריליה SR GT 125

יבואנית אופנועי אפריליה לישראל, עופר אבניר, מודיעה על קריאה חוזרת לקטנועי אפריליה SR GT 125 משנות הייצור 2023-2024, במסגרת קמפיין עולמי עליו הורתה היצרנית.

במסגרת הריקול, 75 קטנועים בישראל שיקראו למוסכים לבדיקה והרכבה של אוחז צינור בלם חדש או החלפה של צינור הבלם והרכבה של אוחז חדש. זמן התיקון נע בין 10 דקות לכשעה וחצי, בהתאם לסוג התיקון הנדרש. התיקון יבוצע ללא תשלום במרכזי השירות המורשים ובתיאום מראש.

הזמנה תגיע לבעלי הקטנועים הרלוונטיים לתיקון. רשימת מרכזי השירות המורשים ופרטי הקשר נמצאים באתר עופר אבניר, שם ניתן גם לבדוק האם האופנוע שלכם משתתף בקריאת השירות, או במוקד הטלפוני במספר 8588*.

על פי תקנות התעבורה, רישיונו של אופנוע שלא יבצע את הקריאה החוזרת תוך 6 חודשים לא יחודש ובעל הרכב לא יוכל לבצע העברת בעלות.

לחדשות מגזין מוטו ישירות ל־Whatsapp לחצו כאן
לחדשות מגזין מוטו ישירות ל־Telegram לחצו כאן

 

 

 

 

תגובות

עופר אבניר מגדל ימין
קוב מגדל kove – איקס510