fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

voge מוטו24 רביעי מתחת לתפריט – ראלי300
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
מטרו – מתחת לתפריט – 240 –  sym ספט – זה אח
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
קריסטלינו קובית צד xi
תמוז
זונטס קוביה 140
אלבר טריומף קוביה עליון
מוטו מימון – קוביה – אתה תדאג לאופנוע אנחנו נממן
מידלנד שחורי 140 על 70
אישימוטו באנר קוביה שמאל
עופר אבניר קוביה שמאל
kove 140 על 70 – איקס510
nicot ניקוט אשדוד
מוטוטאץ דקר
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
HJC
voge מוטו24 באנר r-125
אודי דגן 140 על 70
שרקו
סטפן

עוברים דירה: חברת ה.מ. מעכשיו בגרנות

עוברים דירה: חברת ה.מ. מעכשיו בגרנות

צילום: יח"צ

חברת ה.מ.ישראל בע"מ יבואנית אופנועי MV AGUSTA, SHERCO, AJP ו HM גאה להודיע על פתיחת מרכז לוגיסטי חדש והעתקת פעילות החברה מאולם התצוגה הראשי ברחוב נח מוזס 20 בת"א, אל המרכז החדש הנמצא במפעלים האזוריים גרנות מול קיבוץ גן שמואל הסמוך לחדרה.

המרכז החדיש מציג את תצורת הפעילות החדשה של החברה, בקונספט של המאפשר ללקוחות החברה לקבל את חווית השירות "ONE STOP SHOP" המאפשר ללקוחות החברה לקבל את חווית השירות המיטבית, בלוחות הזמנים המהירים בארץ ובנוחות וביעילות המירבית.
מרכז "גרנות" מכיל אולם תצוגה גדול ומפואר לאופנועי כביש ושטח, מחלקת טרייד-אין, גישה מהירה למסלול נסיעות מבחן כביש ושטח, מחסן חלפים, מחסן ערובה (בונדד) ויחידת הרכבות והתקנות.

סניף תל-אביב היה מרכז פעילות החברה ב 5 השנים האחרונות והמעבר למרכז לוגיסטי, כחלק מצעדי ההתרחבות וההתקדמות הטבעיים של החברה היה מתבקש.
ניתן לקבל שירות בסניף מוזס עד ל 30 לאפריל 2015

נשמח לראותכם באירוע ההשקה הקרוב!


HM ישראל בע"מ אולם תצוגה מרכזי
טלפון: 03-6959758, 03-6092230

גלריה

2 תגובות ל עוברים דירה: חברת ה.מ. מעכשיו בגרנות

תגובות

עופר אבניר מגדל ימין
הונדה מגדל 2 – wn7