fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

voge מוטו24 רביעי מתחת לתפריט – ראלי300
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
מטרו – מתחת לתפריט – 240 –  sym ספט – זה אח
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
קריסטלינו קובית צד xi
אישימוטו באנר קוביה שמאל
תמוז
עופר אבניר קוביה שמאל
kove 140 על 70 – איקס510
מוטוטאץ דקר
זונטס קוביה 140
מוטו מימון – קוביה – אתה תדאג לאופנוע אנחנו נממן
nicot ניקוט אשדוד
מידלנד שחורי 140 על 70
אלבר טריומף קוביה עליון
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
שרקו
סטפן
HJC
voge מוטו24 באנר r-125
אודי דגן 140 על 70

חדשות למין היפה: ה-MIO החדש בישראל

חדשות למין היפה: ה-MIO החדש בישראל

מערכת מוטו דוגרי

צילום: יצרן

 

מטרו מוטור, יבואנית סאן יאנג בישראל שמחה להודיע על הגעתו של ה- Mio החדש לארץ, מחליפו של ה-Mio 100 המוכר, שזכה לאהדה רבה בקרב המין היפה והפך להצלחה בזכות עיצוב המיוחד שלו, גובהו, נוחות התפעול ומשקלו הקל. עכשיו, אחרי יותר מעשור, חוזר הקטנוע בגרסה מתקדמת יותר ומעוצבת יותר.

כמו ב-Mio הראשון מעוצבים הפנס הקדמי הפלסטיקה והמראות בצורה עגלגלה לצד אלמנטים חדישים, כגון: מנוע חדש בתקן יורו 4 בנפח 115 סמ"ק, חסכוני בדלק ושקט יותר, משקלו הכללי עומד על 99 ק"ג. תא המטען גדול יותר, תאי אחסון רבים, וו תליה קדמי, תצוגת LCD דיגיטלית של לוח המחוונים, המציגה מידע שימושי, ופנסי לד.

ה-MIO החדש מגיע במגוון שילובי צבעים ססגוניים שימשכו את עיני הקהל הנשי. בנוסף, פתח התדלוק עבר אל חלקו הקדמי של הקטנוע וניתן לפתוח אותו ואת תא המטען  בקלות דרך הסוויץ'.

מחירו של המיו 115 החדש נקבע על 11,985 ₪ לא כולל אגרות רישוי.

 

 

גלריה

תגובות

עופר אבניר מגדל ימין
הונדה מגדל 2 – wn7