fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

voge מוטו24 רביעי מתחת לתפריט – ראלי300
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
זונטס אמצע 2
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
קריסטלינו קובית צד xi
עופר אבניר קוביה שמאל
nicot ניקוט אשדוד
kove 140 על 70 – איקס510
מידלנד שחורי 140 על 70
אישימוטו באנר קוביה שמאל
תמוז
מוטו מימון – קוביה – אתה תדאג לאופנוע אנחנו נממן
זונטס קוביה 140
מוטוטאץ דקר
אלבר טריומף קוביה עליון
voge מוטו24 באנר r-125
HJC
סטפן
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
אודי דגן 140 על 70
שרקו

טיזר: אינדיאן וג'ק דניאלס בשיתוף פעולה נוסף

טיזר: אינדיאן וג'ק דניאלס בשיתוף פעולה נוסף

אסף לביא

צילום: יצרן

אירוע האופנועים האמריקאי המפורסם יציין השנה 80 שנה בהן עולים לרגל אלפי רוכבים מכל העולם לחגוג את החופש ורוח הקרוזרים האמריקאים.

לקראת האירוע תחשוף אינדיאן מהדורה חמישית לשיתוף הפעולה עם יצרן הוויסקי ג'ק דניאלס, לפי הערכות זאת תהיה גרסה מושחרת וממותגת של הבאגר של היצרן, הצ'יפטיין, ששודרג לאחרונה וקיבל בין היתר מראה חדש וגלגל "19 מקדימה.

עד חשיפת המהדורה המוגבלת הרשמית בינתיים שיחרר היצרן שתי תמונות, הראשונה של בית פילטר האוויר עם סמל 116 קיוביק-אינצ' עליו, ובתמונה השניה החלק העליון של מיכל הדלק, עליו מופיעים סמלי החברות ובצידיו ניתן לראות צביעה מנצנצת, עם גווני האפור והשחור, כיאה למותג ובהתאם לצביעות של המהדורות הקודמות.

כמובן שכל עוד אין פרטים ותמונות רשמיות גם אין מספרים ונאלץ לחכות עד לאוגוסט לחשיפה הרשמית בשביל לדעת מה יהיה מחירו של הכלי המיוחד, כמה יחידות ייוצרו והאם יגיע גם לישראל.

כל החדשות המוטוריות ישירות ל-WhatsApp

תגובות

עופר אבניר מגדל ימין
קוב מגדל kove – איקס510