fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

voge מוטו24 רביעי מתחת לתפריט – ראלי300
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
קריסטלינו מתחת לתפריט xi
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
קריסטלינו קובית צד xi
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
nicot ניקוט אשדוד
מוטו מימון – קוביה – אתה תדאג לאופנוע אנחנו נממן
מוטוטאץ דקר
kove 140 על 70 – איקס510
תמוז
זונטס קוביה 140
אלבר טריומף קוביה עליון
מידלנד שחורי 140 על 70
עופר אבניר קוביה שמאל
אישימוטו באנר קוביה שמאל
voge מוטו24 באנר r-125
אודי דגן 140 על 70
HJC
סטפן
שרקו
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון

הסקוורנה חוזרת לסופרמוטו

הסקוורנה חוזרת לסופרמוטו

גיא בן ברק

צילום: יח"צ

הסקוורנה מציגה סופרמוטו ראשון מאז נרכשה על ידי ק.ט.מ ב-2013, חדשות מצוינות שכן המותג השבדי-איטלקי-גרמני-אוסטרי מזוהה עם סופרמוטו יותר מכול יצרן אחר, גם לכביש הציבורי ובמיוחד למסלול המירוצים, עם אליפויות עולם רבות עד 2010 ותחילת השקיעה תחת בעלות ב.מ.וו.

כבר באוקטובר הקרוב ניתן יהיה לרכוש את ה-FS450 החדש, מבוסס על המוטוקרוס FC450, עם שלדת פלדה וזרוע אחורית אלומיניום, מנוע הסינגל עם גל זיזים יחיד המייצר 60 כוח סוס, חמישה הילוכים מתנע חשמלי וקלאץ' מחליק למניעת נעילת גלגל אחורי תחת בלימת מנוע. גלגלי "17 וצמיגי מצלר.

המתלים ווייט פאוור כמובן, מזלג  הפוך 48 מ"מ, העיצוב, נכס יקר של הסקוורנה (נזכור בגעגועים את ה-SMR530 אלוף העולם), חדש תחת מעצב הבית של ק.ט.מ קישקה שעושה עבודה מצוינת. המחיר באירופה עומד על 9,895 אירו, מאחר ולאחרונה החל יבוא לישראל של הסקוורנה על ידי אבניר סביר שלא יעבור זמן רב בטרם נראה את היצור הנחמד הזה אצלנו.

גלריה

תגובות

עופר אבניר מגדל ימין
קוב מגדל kove – איקס510