fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

voge מוטו24 רביעי מתחת לתפריט – ראלי300
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
זונטס אמצע 2
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
קריסטלינו קובית צד xi
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
מוטוטאץ דקר
מידלנד שחורי 140 על 70
אישימוטו באנר קוביה שמאל
תמוז
זונטס קוביה 140
עופר אבניר קוביה שמאל
מוטו מימון – קוביה – אתה תדאג לאופנוע אנחנו נממן
אלבר טריומף קוביה עליון
kove 140 על 70 – איקס510
nicot ניקוט אשדוד
סטפן
voge מוטו24 באנר r-125
שרקו
אודי דגן 140 על 70
HJC
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון

סטארק מציגה גרסת סופרמוטו חדשה ל־VARG

סטארק מציגה גרסת סופרמוטו חדשה ל־VARG

כתב: אריק רוזנבלום | צילום: יצרן

סטארק הספרדית חושפת גרסת סופר מוטו ל־VARG, גרסת סופרמוטו המבוססת על דגם המוטוקרוס החשמלי של החברה עם מנוע עוצמתי ויעוד לרכיבת אספלט עם רישוי כביש. 

יצרנית האופנועים החשמליים חשפה בסוף 2021 את דגם ה־VARG ("שועל חזק", בשוודית), אופנוע מוטוקרוס חשמלי שפותח במטרה להציב סטנדרט חדש בעולם השטח ולהציע ביצועים גבוהים. את עיקר תשומת הלב מושך המנוע החשמלי הקל, שמשקלו 9 ק"ג בלבד, עטוף בכיסוי קרבון ומפיק עד 80 כ"ס בגלגל האחורי, לצד מומנט מרשים של 95.6 קג"מ.

בהמשך הציגה סטארק גרסת אנדורו, עם רישוי כביש, שעודכנה לאחרונה לגרסת 1.2, הכוללת סוללה בקיבולת מוגדלת של 7.2kWh לעומת 6.8 בדגם היוצא, המגדיל את טווח הרכיבה ב־20%. בנוסף, משקל השלדה ירד בכ־1 ק"ג ומערכת המתלים עברה כיול מחודש.

כעת מציגה סטארק את ה־VARG SM, גרסת סופרמוטו המבוססת על דגם המוטוקרוס ונבדלת ממנו בגלגלים בקוטר 17 אינץ' הנועלים צמיגי פירלי דיאבלו רוסו 4, המיועדים לרכיבת אספלט, וגיאומטריית היגוי מעודכנת לטובת הייעוד החדש.

מערכת המתלים כוללת מזלג הפוך בקוטר 48 מ"מ ובולם אחורי מתוצרת קאיאבה, שניהם בעלי מהלך מקוצר של 290 מ"מ מלפנים ו־303 מ"מ מאחור. יחידת ההנעה נותרה זהה, עם משקל של 9 ק"ג והספק של 60 כ"ס בגרסה הבסיסית או 80 כ"ס בגרסה הבכירה. את תגובת המנוע ניתן לכוון באמצעות אפליקציה ייעודית, עם כ־100 אפשרויות שונות לשינוי עקומת הכוח, בלימת המנוע, בקרת האחיזה ואפקט גלגל התנופה – כך שניתן לדמות התהגות של מנוע דו"פ בנפח 125 סמ"ק, מנוע 4 פעימות בנפח 650 סמ"ק ומנועים נוספים.

ה־VARG SM של סטארק עתיד לנחות בישראל במהלך חודש נובמבר 2026, עם תקינת כביש כשמחירו יעמוד על 79,900 ₪.

    מעוניינים בנסיעת מבחן?

    logo moto


    לחדשות מגזין מוטו ישירות ל־Whatsapp לחצו כאן
    לחדשות מגזין מוטו ישירות ל־Telegram לחצו כאן

     

     

     

     

    גלריה

    5 תגובות ל סטארק מציגה גרסת סופרמוטו חדשה ל־VARG

    1. בדיחה נוסח ישרעהל אופנוע סופרמוטו מוטו חשמלי שטוב למסלולים או מקסימום לעיר ב80 אשח בהצלחה לסאקרים שיקנו אותו

    2. הבעיה היא לא רק המחיר של מי שיקנה אותו,
      כלי כזה משומש יפסיד חמישים אחוז קל

    3. קניתי מהיבואן בישראל אופנוע, היה לי יחס נוראי, לא מתקרב לשם

    תגובות

    עופר אבניר מגדל ימין
    הונדה מגדל 2 – wn7