fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

voge מוטו24 רביעי מתחת לתפריט – ראלי300
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
מטרו – מתחת לתפריט – 240 –  sym ספט – זה אח
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
קריסטלינו קובית צד xi
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
תמוז
מוטוטאץ דקר
nicot ניקוט אשדוד
מידלנד שחורי 140 על 70
זונטס קוביה 140
אישימוטו באנר קוביה שמאל
kove 140 על 70 – איקס510
עופר אבניר קוביה שמאל
אלבר טריומף קוביה עליון
מוטו מימון – קוביה – אתה תדאג לאופנוע אנחנו נממן
שרקו
HJC
סטפן
voge מוטו24 באנר r-125
אודי דגן 140 על 70
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון

חדש בישראל: vZero MotoAirBag 

חדש בישראל: vZero MotoAirBag 

מטרו מוטור מודיעה על התחלת שיווק של ה-vZero MOTOAIRBAG – כרית אוויר מתנפחת להגנה על הרוכב, קלה, ומותאמת במיוחד למזג האוויר הישראלי.

ה-vZero, תוצרת Motoairbag האיטלקית, הינה כרית אוויר, הנלבשת בצורת תיק גב, ומתנפחת במהירות של 80 מילישנייה, להגנה על הצוואר, עמוד השדרה, ועצם הזנב. ה-vZero מספק הגנה הגבוהה פי-20 ממיגון גב סטנדרטי. עומד בתקן אירופאי, רמה 2. מופעל ע"ימנגנון משיכה באמצעות כבל. ה-vZero קל ביותר ללבישה ולהסרה ולמעשה נלבש כמו תיק גב בעל משקל קל ביותר – 800 גרם בלבד, כולל מערכת הניפוח. ה-vZero עשוי מבד קורדורה 500 הידוע בעמידות גבוהה במיוחד במקרי החלקה.

בניגוד למעילים מתנפחים אחרים, ה-vZero מתאים במיוחד למזג האוויר הישראלי ומאפשר אוורור מלא לחזית הרוכב, ובכך נוח ונעים גם בימי הקיץ. בנוסף, החלפת מערכת הניפוח לשימוש חוזר קלה ופשוטה, ומתבצעת על ידי המשתמש בלא צורך לשלוח את מערכת המיגון למרכז השירות ובעלות של 199 ₪. בנוסף להתאמתו לרוכב הישראלי, מעיל ה-vZero מוצע במחיר אטרקטיבי במיוחד, שיכול לקרוץ לרוכבים רבים שעד כה נמנעו ממיגון מתקדם בגלל עלויות גבוהות.

מחיר ה-vZero  בישראל נקבע על 1,790 ₪. בנוסף, ערכת ניפוח חדשה לצורך שימוש חוזר במיגון לאחר הפעלה, מוצעת בעלות נמוכה של 199 ₪.

 

התגובות סגורות לפוסט זה.

עופר אבניר מגדל ימין
קוב מגדל kove – איקס510