fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

voge מוטו24 רביעי מתחת לתפריט – ראלי300
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
מטרו – מתחת לתפריט – 240 –  sym ספט – זה אח
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
קריסטלינו קובית צד xi
kove 140 על 70 – איקס510
זונטס קוביה 140
מידלנד שחורי 140 על 70
אישימוטו באנר קוביה שמאל
מוטו מימון – קוביה – אתה תדאג לאופנוע אנחנו נממן
מוטוטאץ דקר
תמוז
אלבר טריומף קוביה עליון
nicot ניקוט אשדוד
עופר אבניר קוביה שמאל
HJC
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
אודי דגן 140 על 70
שרקו
voge מוטו24 באנר r-125
סטפן

באפריל: הדרכת רכיבה במסלול פצאל עם מרקו מלאנדרי

באפריל: הדרכת רכיבה במסלול פצאל עם מרקו מלאנדרי

כתב: אסף לביא בנארי | צילום: BMW, Ducati, Yamaha, Galfer

יבואנית ציוד מערכות הבלימה של Galfer, חברת ש.ר חלפים, מודיעה על הגעתו של רוכב המוטוGP והסופרבייק לשעבר, מרקו מלאנדרי, להדרכות רכיבת מסלול בישראל בתאריכים ה־20 וה־21 באפריל.

מרקו מלאנדרי היה סגן אלוף המוטוGP בעונת 2005 וסגן אליפות הסופרבייק בשנת 2011. כיום מלאנדרי בן ה־40 הוא רוכב מבחן במחלקת המחקר והפיתוח של יצרנית מערכות הבלימה הספרדית. מלאנדרי יגיע לישראל בסוף חודש אפריל על מנת להעביר הדרכות רכיבה במסלול פצאל, הכוללות רכיבה מודרכת לצד מלאנדרי וניתוח וידאו של הרכיבה. ההדרכות יתקיימו בימים חמישי ושישי ה־20-21.04 ,מספר המקומות מוגבל וכל קבוצת רכיבה תמנה 6 רוכבים בלבד, המסלול יהיה סגור לפעילות נוספת במהלך ההדרכות ועלות ההשתתפות 2,000 ₪.

מלאנדרי כיום, בתור רוכב המבחן של גאלפר.

בנוסף, ישתתף מלאנדרי בהפנינג מוטורי שיערך ביום שבת ה־22.04 במסלול פצאל, בחסות Galfer ישראל ובהפקת מועדון Trackademy, אירוע הכולל יום מסלול ומפגש עם הרוכב, וגם באירוע פתוח לכל הרוכבים שיתקיים בפאב במרכז הארץ.

שלומי לוי, מנכ"ל ש.ר חלפים: "הגעתו של מרקו מלאנדרי, בכיר הרוכבים בתחום שיגיע לארץ, היא חלק משיתוף הפעולה המתחזק שלנו עם Galfer העולמית ומסמלת את ההכרזה שלנו על עליית מדרגה בשיווק מוצרי החברה בישראל, לאופנועים, לטרקטורונים ובהמשך גם לתחום האופניים. אני מזמין את כל רוכבי המסלול באשר הם להירשם לרכיבה עם האגדה האיטלקית".

לפרטים נוספים והרשמה

על הדוקאטי דזמוסדיצ'י.

לחדשות מגזין מוטו ישירות ל־Whatsapp לחצו כאן
לחדשות מגזין מוטו ישירות ל־Telegram לחצו כאן

2 תגובות ל באפריל: הדרכת רכיבה במסלול פצאל עם מרקו מלאנדרי

  1. מצטער אבל הסכום להדרכה של 4 שעות הוא כמעט ולא הגיוני

  2. חברים אם כל הכבוד למרקו
    הגזמתם זה לא שהוא עושה 1/1 על כל רוכב.

תגובות

עופר אבניר מגדל ימין
הונדה מגדל 2 – wn7