fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

voge מוטו24 רביעי מתחת לתפריט – ראלי300
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
מטרו – מתחת לתפריט – 240 –  sym ספט – זה אח
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
קריסטלינו קובית צד xi
מידלנד שחורי 140 על 70
אישימוטו באנר קוביה שמאל
nicot ניקוט אשדוד
kove 140 על 70 – איקס510
בליץ 10k קוביה 140 על 70
מוטוטאץ דקר
אלבר טריומף קוביה עליון
תמוז
עופר אבניר קוביה שמאל
זונטס קוביה 140
סטפן
שרקו
HJC
voge מוטו24 באנר r-125
אודי דגן 140 על 70
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון

דלק מוטורס מצרפת שלושה מותגים לציוד הרכיבה

דלק מוטורס מצרפת שלושה מותגים לציוד הרכיבה

כתב: מערכת מוטו | צילום: יצרן

דלק מוטורס מרחיבה את פעילות חטיבת הדו־גלגלי גם בתחום ציוד הרכיבה והאביזרים, ומוסיפה שלושה מותגים חדשים למערך השיווק שלה בישראל: SHIMA הפולני, המתמחה בציוד רכיבה ולבוש, ROOF הצרפתי ו-CGM האיטלקי, המתמקדים בייצור קסדות. במקביל מתכננת החברה להרחיב את מערך החנויות שלה ולהקים אתר אינטרנט ייעודי למכירת ציוד ואביזרים.

בהמשך לידיעה על העברת זיכיון קוואסאקי לדלק מוטורס, מודיעה החברה על הרחבת הפעילות בתחום ציוד הרכיבה. לצד מערך האביזרים והציוד של BMW Motorrad, הכולל בין היתר ביגוד, אביזרי תיור ושדרוגים לאופנועים, יצטרפו כעת שלושה מותגים נוספים, שכל אחד מהם פועל בתחום אחר של ציוד הרוכב.

SHIMA הוא מותג פולני המתמחה בציוד רכיבה ומיגון. היצע המוצרים שלו כולל מעילי רכיבה, כפפות, נעליים, מכנסיים ואביזרים נלווים. מדובר בציוד המיועד לשימושים ולסגנונות רכיבה שונים, החל מרכיבה יומיומית ועד לרכיבה ממוקדת יותר.

 

 

מותג הקסדות הצרפתי ROOF נוסד בשנת 1993 ומזוהה עם שפה עיצובית לא שגרתית, השונה מזו המקובלת אצל חלק מיצרניות הקסדות. החברה מציעה מגוון דגמים, ובשנים האחרונות פועלת להרחבת נוכחותה גם מחוץ לשוק הצרפתי.

המותג האיטלקי CGM מתמקד בקסדות בקטגוריית הכניסה ומציע מבחר דגמים ועיצובים לסגנונות רכיבה שונים. פעילותו מכוונת לקהל רחב של רוכבים, עם היצע המתפרש על פני מספר סוגי קסדות.

במקביל לצירוף המותגים, דלק מוטורס מרחיבה את מערך המכירה הפיזי. כיום מפעילה החברה שלוש חנויות ציוד ואביזרים בתל אביב, בראשון לציון ובחיפה, ובכוונתה לפתוח שני סניפים נוספים. נוסף על כך, היא נמצאת בתהליך הקמת אתר אינטרנט ייעודי, שירכז את מותגי הציוד והאביזרים שהיא משווקת.

החברה מציינת כי בהמשך צפויים להצטרף לפעילות מותגים ומוצרים נוספים. כך, לצד הרחבת פעילות יבוא האופנועים, דלק מוטורס פועלת להגדיל גם את היקף הפעילות המסחרית בתחום הציוד, המיגון והאביזרים לרוכבים.

 

 

עוד בנושא דלק מוטורס:
קוואסאקי עוברת לדלק מוטורס אחרי שלושה עשורים


מגזין מוטו נובמבר 2026 – גם בדיגיטל

 

לחדשות מגזין מוטו ישירות ל־Whatsapp לחצו כאן
לחדשות מגזין מוטו ישירות ל־Telegram לחצו כאן

תגובות


עופר אבניר מגדל ימין
קוב מגדל kove – איקס510