מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית
מילאנו: הונדה מקדמת את ה־V3R900 לייצור
כתב: מערכת מוטו | צילום: הונדה
הונדה מציגה בתערוכת EICMA את גרסת הייצור המתוכננת ל־V3R900 E-Compressor, אופנוע נייקד עם מדחס אלקטרוני שנועד לספק מומנט מיידי כבר בסל״ד נמוך.
● עוד בנושא: מילאנו: הונדה מציגה את ה־ADV125 ל־2027
הכלי שמוצג בתערוכה חושף את קווי העיצוב הסופיים של הפרויקט, תוך שמירה על המראה השרירי והסידור הא־סימטרי של אב הטיפוס שהוצג ב־2025. מכל הדלק, צינורות הפליטה והמשתיק עשויים טיטניום.
ה־V3R900 יקבל גם את הגרסה העדכנית של מערכת Honda RoadSync, עם ממשק משופר שנועד להפוך את התפעול לאינטואיטיבי יותר, לצד יכולות חדשות בסיוע בינה מלאכותית. הונדה מתכננת להוסיף בהדרגה את התכונות המקושרות החדשות גם לדגמים תואמים נוספים.
החידוש המרכזי הוא מדחס אלקטרוני הנשלט באמצעות מערכת אלקטרונית. הוא דוחס את אוויר היניקה באופן שאינו תלוי בסל״ד המנוע, במטרה לספק תגובת מצערת ומומנט כבר בטווח הסל״ד הנמוך. לפי הונדה, מנוע בנפח 900 סמ״ק יציע ביצועים הדומים לאלה של מנוע בנפח 1,200 סמ״ק.
פיתוח האופנוע נמשך, אך הונדה עדיין לא מסרה מתי תחל הייצור הסדרתי. פרטים נוספים צפויים להתפרסם בהמשך.
מגזין מוטו נובמבר 2026 – גם בדיגיטל
לחדשות מגזין מוטו ישירות ל־Whatsapp לחצו כאן
לחדשות מגזין מוטו ישירות ל־Telegram לחצו כאן




















































































































