fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

voge מוטו24 רביעי מתחת לתפריט – ראלי300
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
אודי דגן מתחת לתפריט
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
קריסטלינו קובית צד xi
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
מידלנד שחורי 140 על 70
זונטס קוביה 140
אישימוטו באנר קוביה שמאל
מוטו מימון – קוביה – אתה תדאג לאופנוע אנחנו נממן
תמוז
עופר אבניר קוביה שמאל
kove 140 על 70 – איקס510
מוטוטאץ דקר
אלבר טריומף קוביה עליון
nicot ניקוט אשדוד
אודי דגן 140 על 70
HJC
voge מוטו24 באנר r-125
סטפן
שרקו
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון

פורד 250-F, רכב השנה בארה"ב, הגיע לישראל

פורד 250-F, רכב השנה בארה"ב, הגיע לישראל

יובל לוי

צילום: יצרן

לטנדר ה"קטן" של פורד יש מנוע טורבו דיזל, בתצורת V8 ובנפח כולל של 6.7 ליטר. שמונת הצילינדרים מפיקים יחד 450 כ"ס ומומנט של 129 קג"מ, המועברים לארבעת הגלגלים דרך תיבת הילוכים אוטומטית, בעלת 6 הילוכים. הטנדר החדש מסוגל להעמיס מעל טון של סחורה.

בגרסה המפוארת (LARIAT), כולל תא הנוסעים ריפוד מושבים מעור, בצבע שחור או בז', מושב נהג חשמלי מתכוונן ל-10 כיוונים, מערכת מולטימדיה הכוללת מערכת שמע B&O מבית HERMAN KARDONApple CarPlay, 10 רמקולים וסאב, בקרת אקלים מפוצלת עם פתחי אוויר למושבים האחוריים, מערך מצלמות מקיף של 360 מעלות, חלון שמש פנורמי ועוד.

 

על בטיחות ששת הנוסעים (כולל הנהג) מופקדות שש כריות אוויר הכוללות מערכת וילונות צד, קורות בדלתות להגנה מפגיעות צד, מערכת בטיחות לזיהוי התראה מפני תאונות דרכים (בהתקנה מקומית), נקודות עיגון אחוריות עבור מושבי בטיחות לילדים בשורת המושבים השנייה ועוד.

פורד מספקת 36 חודשי אחריות או 100,000 ק"מ (המוקדם מביניהם) ואחריות מורחבת למערכת ההנעה והגיר למשך 60 חודשים ו/או 100,0000 ק"מ (המוקדם מביניהם).


מחירים (לא כולל מע"מ)
:

XLT קבינה וחצי – 225,000 ₪

LARIAT קבינה וחצי – 240,000 ₪

LARIAT קבינה כפולה – 260,000 ₪

 

– באנר פרסומי –

 

תגובות

עופר אבניר מגדל ימין
קוב מגדל kove – איקס510