fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

voge מוטו24 רביעי מתחת לתפריט – ראלי300
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
קריסטלינו מתחת לתפריט xi
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
קריסטלינו קובית צד xi
מידלנד שחורי 140 על 70
אלבר טריומף קוביה עליון
תמוז
זונטס קוביה 140
מוטוטאץ דקר
nicot ניקוט אשדוד
מוטו מימון – קוביה – אתה תדאג לאופנוע אנחנו נממן
אישימוטו באנר קוביה שמאל
עופר אבניר קוביה שמאל
kove 140 על 70 – איקס510
שרקו
סטפן
HJC
voge מוטו24 באנר r-125
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
אודי דגן 140 על 70

לגלות את המציאות

לגלות את המציאות

שי שיוביץ

חברת המזרח החלה במכירה מוקדמת של רכב דיסקברי החדש, אשר צפוי להגיע לישראל במרץ 2017. את המכירה מבצעת החברה באמצעות מערכות מציאות מדומה (VIRTUAL REALITY) המאפשרות "להתנסות" ברכב מבפנים ומבחוץ ו"לצפות" ביכולות הרכב בתנאי שטח שונים. מדובר ביוזמה של היצרן עצמו שמאפשרת היכרות מוקדמת עם הרכב. המערכות יוצבו בכל אולמות התצוגה ויאפשרו התנסות והיכרות עם הדיסקברי, למרות שהרכב עוד לא הגיע לארץ בפועל. עשרה רכבים כבר הוזמנו. 

הדיסקברי החדש שומר על מסורת השטח המפוארת של לנד רובר, ומציע יכולות שטח גבוהות ואף הילוך כוח (LOW) בחלק מהדגמים. הדיסקברי יגיע עם שני מנועים בשלושה הספקים: מנוע טורבו דיזל בנפח 2 ליטר מסדרת אינג'ניום המפיק 180 כ"ס או 240 כ"ס, וכן מנוע 3 ליטר, המוכר מהדיסקברי הנוכחי, המפיק 258 כ"ס.

מחיר הדיסקברי יחל מ- 508,000 ש"ח לדגם ה-SE180 עם 180 כ"ס (5 מקומות ישיבה וללא LOW), ועד למחיר 765,000 ₪ לדגם HSE LUXURY  עם מנוע 3 ליטר 258 כ"ס. 

רמי וקסמן, סמנכ"ל השיווק חברת המזרח, אומר: "אנו נרגשים מאד לקראת הגעת הדגם החשוב ביותר של לנדרובר, הנושא את ה- DNA המובהק של המותג, ושמחים לבשר כי עשרה רכבים ראשונים כבר נמכרו. נאמנים למסורת המותג, הרכבים יצטיינו ביכולות השטח שלהם ואנו מחכים שהצמיגים כבר יוכלו לטבוע את טביעותיהם הראשונות בשבילי הר חורשן ומדבר יהודה. אחד האתגרים המרכזיים שלנו כרגע הוא הגדלת ההקצאות לישראל, מאחר ומדובר ברכב יוצא דופן וחדשני, אשר יימכר בהצלחה רבה ללקוחות המותג הקיימים ובנוסף יהווה מוקד משיכה ללקוחות פוטנציאלים חדשים".

גלריה

4 תגובות ל לגלות את המציאות

תגובות

עופר אבניר מגדל ימין
הונדה מגדל 2 – wn7