fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

voge מוטו24 רביעי מתחת לתפריט – ראלי300
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
זונטס אמצע 2
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
קריסטלינו קובית צד xi
nicot ניקוט אשדוד
kove 140 על 70 – איקס510
מידלנד שחורי 140 על 70
מוטוטאץ דקר
אישימוטו באנר קוביה שמאל
עופר אבניר קוביה שמאל
זונטס קוביה 140
אלבר טריומף קוביה עליון
בליץ 10k קוביה 140 על 70
תמוז
סטפן
אודי דגן 140 על 70
voge מוטו24 באנר r-125
HJC
שרקו
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון

יום מסלול לרוכבי המותגים של עופר אבניר במסלול מוטורסיטי!

יום מסלול לרוכבי המותגים של עופר אבניר במסלול מוטורסיטי!

קבוצת עופר אבניר, מזמינה את לקוחותיה רוכבי אופנועי הכביש מתוצרת סוזוקי, אפריליה, מוטו גוצי, CF MOTO והוסקוורנה ליום מסלול שיתקיים ביום חמישי, 02.07.2020, במסלול המרוצים מוטורסיטי שסמוך לבאר שבע.

 

את האירוע ילווה צלם הספורט והאקסטרים אסף רחמים שיתעד את האקשן והמשתתפים לטובת מזכרת מיום הכיף במסלול. לאורך היום יסופקו למשתתפים מים, כיבוד קל, צל ומקום מנוחה. בסוף היום, יוזמנו הרוכבים לסעוד עם ארוחת "שווארמת מרוצים", ספורטיבית ומפנקת לצד שתיה קלה.

 

עלייה ורכיבה במסלול מירוצים מחייבת ציוד רכיבה מלא – קסדה מלאה ותקנית, כפפות עור, מגפי רכיבה מעל גובה קרסול וחליפת עור חלק אחד או שני חלקים. יש אפשרות להשכרת הציוד הנדרש.

הנרשמים יוכלו לרכוש עד ליום האירוע מגוון של ציוד מגן ייעודי למסלול ולכביש הציבורי ב-"אבזריון" בהנחות מיוחדות, ואף לקבל מתנה ברכישה: כובע של אלפינסטארס ותוסף דלק של סילוקליין.

 

מס' המקומות מוגבל בהתאם לדרישות משרד הבריאות – הקדימו להירשם.

פרטים נוספים והרשמה:  http://eventbuzz.co.il/oa0207

תגובות


עופר אבניר מגדל ימין
קוב מגדל kove – איקס510