fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

voge מוטו24 רביעי מתחת לתפריט – ראלי300
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
מטרו – מתחת לתפריט – 240 –  sym ספט – זה אח
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
קריסטלינו קובית צד xi
תמוז
אלבר טריומף קוביה עליון
זונטס קוביה 140
מוטו מימון – קוביה – אתה תדאג לאופנוע אנחנו נממן
kove 140 על 70 – איקס510
מידלנד שחורי 140 על 70
nicot ניקוט אשדוד
מוטוטאץ דקר
עופר אבניר קוביה שמאל
אישימוטו באנר קוביה שמאל
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
HJC
שרקו
סטפן
אודי דגן 140 על 70
voge מוטו24 באנר r-125

חדש בישראל: וספה GTS300 החדשה

חדש בישראל: וספה GTS300 החדשה

כתב: אסף לביא בנארי | צילום: יצרן

עופר אבניר, יבואנית מותגי קונצרן פיאג'ו, מודיעה על תחילת השיווק של הווספה GTS300 החדשה ל־2023, שעברה עדכונים קלים הכוללים לוח מחוונים חדש, מערכת Keyless, שינויים במתלים ובבלמים ומתיחת פנים קלה.

ה־GTS החדשה מוצעת ב־4 גרסאות הנבדלות במראה והאבזור, ומצוידות במנוע ה־HPE מהדור האחרון, המייצר הספק של 23.8 כ"ס ב־8,250 סל"ד ומומנט של 2.6 קג"מ ב־5,250 סל"ד ותצרוכת דלק מוצהרת של כ־30 קמ"ל.

המתלה החד-צידי מקדימה עבר מקצה שיפורים שלדברי פיאג'ו הופכים אותו ליציב יותר במהירויות גבוהות, כמו גם מסייעים לנוחות הנסיעה, המושפעת בין היתר גם מכיול חדש לבולם הקדמי. מערכת הבלימה מתחדשת בצמד משאבות בלם וקליפרים של ברמבו. חזית הקטנוע מקבלת מאותתים חדשים, שינוי קל בעיצוב פתחי האוורור, פס קישוט מתכתי בולט יותר, כידון רחב יותר, בתי מתגים חדשים בכרום, מראות, ידיות ומנופים חדשים. כמו גם מערכת התנעה ללא מפתח (Keyless), עיצוב חדש לפאנל שבגב החזית, המתלה המתקפל ומגן האגזוז, כמו גם פנסים ומאותתי LED חדשים וגלגלי 12 אינץ' שעוצבו מחדש.

תנוחת הרכיבה השתנתה מעט לא רק בגלל הכידון הרחב יותר, אלא גם בזכות המושב החדש של ה־GTS, עם שיפור ארגונומי שמסייע בהגעה לקרקע עם הרגליים ומציע יותר מרווח לנוסע הנוסף. תא האחסון מתחת למושב יכול להכיל שתי קסדות 3/4. מערכת בקרת אחיזה (ASR) ומערכת ABS מתוצרת בוש מותקנות כסטנדרט.

לכל גרסאות ה־GTS לוח מחוונים חדש המשלב שעון אנלוגי וצג LCD בגודל 3 אינץ' עם יכולת להתממשק עם הסלולרי בחיבור בלוטוס בעזרת מערכת ה־VESPA MIA, שמותקנת כסטנדרט על צמד גרסאות ה־SuperSport וה־SuperTech ומוצעת כאופציה בתוספת תשלום בשאר. ל־SuperTech יש צג TFT מלא שיכול להציג גם את הניווט דרך האפליקציה הייעודית. מערכת ה־VESPA MIA מקשרת בין הקטנוע לסמארטפון ומאפשר להציג התראות על שיחות והודעות על גבי הצג של הקטנוע וגם לענות לשיחות ולשלוט בהזרמת המדיה בעזרת ג'ויסטיק בבית המתגים השמאלי. בנוסף, ניתן לצפות בנתוני הנסיעה והקטנוע באפליקציה.

ההבדלים בין הגרסאות מתבטאים בעיקר במראה, כשה־GTS מוצעת בצבע שחור, בז' או ירוק מנטה, בשילוב עם גימורי כרום ומושב וגלגלים בצבע אפור. ה־GTS Super מוצעת בצבע אדום, לבן או שחור, בשילוב של כרום, גלגלים בצבע אפור כהה וכיסא וחלקים נוספים בשחור. ה־GTS SuperSport מוצעת בחמישה צבעים שונים – כתום מטאלי, לבן מטאלי, שחור מט, אפור מט וירוק זית בגימור מט – כשהמושב, פס העיטור המתכתי, המדבקות ושאר החלקים משלבים בין שחור לכתום והשדרה במרכז החזית בעלת גימור בסגנון קרבון פייבר. אחרונה ה־GTS SuperTech שמוצעת בצבע כחול, תכלת בהיר ואפור כהה, כולם בגימור מט "משי" עם עיטורים באפור כהה ונגיעות של גוון ליים בוהק.

מחירה של הווספה GTS300 החדשה החל מ־37,950 ₪.

לחדשות מגזין מוטו ישירות ל־Whatsapp לחצו כאן
לחדשות מגזין מוטו ישירות ל־Telegram לחצו כאן

3 תגובות ל חדש בישראל: וספה GTS300 החדשה

  1. החל מ..38 אלף.. אל תתפלאו שבקושי רואים אותם למרות שהם יפים וטכנולוגים עם המחירים הללו.. חבל שאתם לא לומדים מטעויות מי שרוצה כלי יפה בטירוף אמין ושופע נוסטלגיה ימצא את רויאל אנפליד קלאסיק ב14 אלף שח פחות ויהנה מתשומת לב בלי סוף לא סתם אתם יורדים במכירות ואני לקוח לשעבר שלכם

  2. כמעט 40 אלף? עד לפני כמה שנים בעוד עשירייה וקצת הייתי יוצא עם סוזוקי אלטו ידנית מהסוכנות חחחח
    תמחור גבוהה וחבל אני מת על וספה

תגובות

עופר אבניר מגדל ימין
קוב מגדל kove – איקס510