fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

voge מוטו24 רביעי מתחת לתפריט – ראלי300
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
מטרו – מתחת לתפריט – 240 –  sym ספט – זה אח
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
קריסטלינו קובית צד xi
תמוז
אלבר טריומף קוביה עליון
nicot ניקוט אשדוד
אישימוטו באנר קוביה שמאל
מוטוטאץ דקר
בליץ 10k קוביה 140 על 70
kove 140 על 70 – איקס510
זונטס קוביה 140
מידלנד שחורי 140 על 70
עופר אבניר קוביה שמאל
שרקו
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
אודי דגן 140 על 70
סטפן
voge מוטו24 באנר r-125
HJC

סטפן בטלוויזיה: החוליגאנים מיעוט, הרוב שומר חוק

סטפן בטלוויזיה: החוליגאנים מיעוט, הרוב שומר חוק

גיא בן ברק

צילום: יח"צ

ווילי, ברנאאוט, סטופי ועוד פעלולי אופנועים, טרקטורונים ואפילו קטנועים מבוצעים לעיתים קרובות מדי בכבישים ציבוריים, לא רק שמנוגדים לחוק ונושאים עונשים כבדים הם מסכנים את הסביבה וכמובן את הרוכב המשתולל. זכורה במיוחד התאונה מהצפון, רוכב נכנס בשעת לילה לצומת בווילי מהיר מאוד ומכיוון שהפנס היה מכוון לשמיים מכונית לא ראתה את האופנוע וחצתה את הצומת אף היא, התוצאה האופנוע נעוץ בדלת המכונית, האופנוען הרוג ונהג המכונית פצוע קשה מאוד.

מעת לעת בוחרים אמצעי תקשורת, ערוץ טלוויזיה, לסקר את הנושא, בדרך כלל המשטרה היא שמביאה את הכתב והצלם למעצר מתוקשר של הרוכבים ואף מספקת חומרים מצולמים ממעקבים סמויים.

כך ב-2 לאפריל, מוצאי שבת בתכנית של אשרת קוטלר בערוץ 10, אייטם ממושך על השתוללות רוכבים בכביש ציבורי, כשאת הפאן המקצועי מספק חברנו סטפן אבנדיץ', רוכב מוביל ומאמן רכיבה, דמות מרכזית ועוסק בענף שנים רבות וכמובן בוחן בדוגרי. סטפן תוקף בכתבה את תופעת הפעלולים בכבישים הציבוריים, מייחס את המוטיבציה והאדרנלין לגיל הצעיר ולכלי הרכב עצמם וקובע כי מספר המשתוללים בכביש הציבורי בטל בשישים לעומת הזרם המרכזי של הרוכבים השומר על החוק ובוודאי שאינו משתולל.

5 תגובות ל סטפן בטלוויזיה: החוליגאנים מיעוט, הרוב שומר חוק

  1. ובטח לא במפגש עם צמתים. יופי אתם תותחים – לא בא לכם לחיות?

תגובות


עופר אבניר מגדל ימין
קוב מגדל kove – איקס510