fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

voge מוטו24 רביעי מתחת לתפריט – ראלי300
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
מטרו – מתחת לתפריט – 240 –  sym ספט – זה אח
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
קריסטלינו קובית צד xi
kove 140 על 70 – איקס510
אלבר טריומף קוביה עליון
מוטו מימון – קוביה – אתה תדאג לאופנוע אנחנו נממן
עופר אבניר קוביה שמאל
nicot ניקוט אשדוד
תמוז
זונטס קוביה 140
מידלנד שחורי 140 על 70
אישימוטו באנר קוביה שמאל
מוטוטאץ דקר
שרקו
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
אודי דגן 140 על 70
voge מוטו24 באנר r-125
סטפן
HJC

מחירי ימאהה, קאוואסאקי וסאן יאנג מעודכנים לאחר הרפורמה במיסוי

מחירי ימאהה, קאוואסאקי וסאן יאנג מעודכנים לאחר הרפורמה במיסוי

גיא בן ברק

צילום: יצרן

מטרו מוטור, יבואנית סאן יאנג, ימאהה וקוואסאקי בישראל מפרסמת היום את מחירי דגמי הקטנועים והאופנועים שבהם חל שינוי בעקבות הרפורמה במיסוי רכב דו-גלגלי שפורסמה השבוע על ידי רשות המיסים.

מרבית ירידת המס היא בקטגוריית האופנועים הקטנים והבינוניים.  כך למשל הקוואסאקי Z300 
מוזל ב-5,000 ₪ ויימכר ב-37,985 ₪. הימאהה WR250R, יוזל ב-9,000 ₪ ויימכר ב-47,985 ₪. כמו כן יוזלו משמעותית הימאהה טנרה 660, שכעת יימכר ב-59,985 ₪, הוזלה של 6,000 ₪ והימאהה טריסיטי התלת גלגלי, שיקבל את מלוא ההנחה שניתנה עקב הפחתת מס הקנייה לכלים תלת גלגליים, ויימכר ב-19,985 ₪, במקום ב-22,985 ₪. 

בצד ההתיקרויות מצויים הקטנועים הגדולים, הימאהה TMAX 530 יתייקר ב-2,000 ₪ בלבד, ויימכר ב-80,085 ₪, במקום ב-78,985,  הימאהה TMAX, התייקר בפועל בשיעור נמוך משיעור עליית המס. גם קטנוע המנהלים הגדול של סאן-יאנג, מקסים 600, התייקר ב-2,000 ₪ ומחירו כעת 45,985.

להלן השינויים לפי יצרן:
ירידת מחיר  – בירוק
עליית מחיר –  באדום
*המחירים כוללים מע"מ וללא אגרות רישוי


גלריה

8 תגובות ל מחירי ימאהה, קאוואסאקי וסאן יאנג מעודכנים לאחר הרפורמה במיסוי

  1. ככול הנראה ולכאורה, שוב מדובר בהתערבות לא חוקית במיוחד של גורמים פלילים(הקרטל בענף האופנועים הישראלי). בנושא ההוזלה המיוחדת לתלת גלגלים מסוג MP3, ישנו גם חשד רציני לשילוב תמוהה(ולכאורה פלילי), בין הקרטל לכנופית הפשע של כמה שוטרים חביבים במשטרת ישראל. חשוב לציין שלשר הממונה אין כל חלק בחשדות החמורים, והוא אכל אותה מהקרטל בדיוק כמו שאמה הכהן, וכמו ישראל כץ. הם דופקים כל שר שמתקרב אליהם. יובל, תחשוב פעמיים עם מי אתה רוכב למצדה? במילה אחת: א-י-כ-ס!!!

  2. חברים חרם….לא לתת להם לגנוב שהתייבשו להם הכלים בסוכנות!

  3. הגנבים מתפרנסים מזכיה לא חוקרית בכל המכרזים הגדולים. במכרזים תפורים של: המדינה, המשטרה, העיריות, וחברות הבת הגדולות שיש להם בהם בעלות צולבת(פיצות, שליחויות וכו'). ככה הם מציגים כל שנה נתונים על מכירות מוצלחות, אבל זה לא כי אני ואתה קנינו מהם. עד שהקרטל לא יטופל אין סיכוי לשינוי במצב. תחשוב פעמיים עם מי אתה רוכב למצדה? במילה אחת: א-י-כ-ס!!!

  4. מה גורם לך לחשוב שאני רוכב למצדה או אי פעם רכבתי ? אני מעולם לאאא !

  5. מסתבר שיש כמה יבואנים הוגנים שמסרבים להיכנע לקרטל. אבל אני לא בקטע של לעשות למי מהם פרסומת. ריכמן הביא לנו את ניפוניה במחירים פצצה ובאיכות מצויינת, ראה איזה חרא הוא צריך לאכול מהקרטל וברח. בו נעשה את זה פשוט, אם מבחינתך כולם גנבים? אל תקנה אופנוע!!! ובאמת הרבה קונים אופניים חשמליים.

  6. במקום שהיבואנים יעבירו את ההוזלה ללקוח , הם משתמשים ברפורמה בשביל להעלות את אחוזי הרווח שלהם … עצוב … נמשיך לא לקנות …

תגובות

עופר אבניר מגדל ימין
הונדה מגדל 2 – wn7