fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

voge מוטו24 רביעי מתחת לתפריט – ראלי300
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
קריסטלינו מתחת לתפריט xi
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
קריסטלינו קובית צד xi
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
תמוז
זונטס קוביה 140
kove 140 על 70 – איקס510
אלבר טריומף קוביה עליון
מוטוטאץ דקר
nicot ניקוט אשדוד
מידלנד שחורי 140 על 70
אישימוטו באנר קוביה שמאל
עופר אבניר קוביה שמאל
בליץ 10k קוביה 140 על 70
אודי דגן 140 על 70
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
שרקו
HJC
סטפן
voge מוטו24 באנר r-125

משימה בלתי אפשרית עם ב.מ.וו S1000RR

משימה בלתי אפשרית עם ב.מ.וו S1000RR

גיא בן ברק

אופנועים בסרטי אקשן מקובלים ואהובים, הבעיה היא שבמקרים רבים משתמשים בהם בצורה מעצבנת וחובבנית. כך למשל באחד מסרטי משימה בלתי אפשרית נצפים אופנועי טריומף ספיד טריפל מתפקדים כמטוסים וממריאים חופשי לגיחות אוויריות, וזה עוד היה עובר איכשהוא אלמלא הם היו ממריאים עם צמיגי כביש ונוחתים עם צמיגי שטח… או המרדף האדיוטי בסרט ג'יימס בונד האחרון עם CRF250 מחופש לנגמ"ש על גגות איסטנבול.

אבל הקהל מת על זה, וכעת יוצא סרט חדש בסדרת משימה בלתי אפשרית והאופנוע התורן הוא הב.מ.וו S1000RR, בטריילר המצורף אפשר לראות עוד סצינות מופרכות, אופנועים מתפוצצים ורכיבה ללא קסדה כדי לא לאבד מילימטר מהפרצוף המושלם של טום קרוז.

7 תגובות ל משימה בלתי אפשרית עם ב.מ.וו S1000RR

  1. הסצנה היחידה ואמיתית ….לפני הרבה שנים
    בסרט TOP GUN…… השאר סתם שטויות אבל מה לעשות – מלהיבות …

  2. ראית את הפרומו. ראית את הסרט וקיבלת את הקיצור היותר מוצלח לסרט הנבוב ממילא חבל להתבאס וגם לראות את הסרט רק יקלקל לך את הפרומו המלהיב.

תגובות


עופר אבניר מגדל ימין
הונדה מגדל 2 – wn7