fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

voge מוטו24 רביעי מתחת לתפריט – ראלי300
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
קריסטלינו מתחת לתפריט xi
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
קריסטלינו קובית צד xi
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
nicot ניקוט אשדוד
בליץ 10k קוביה 140 על 70
עופר אבניר קוביה שמאל
kove 140 על 70 – איקס510
זונטס קוביה 140
מידלנד שחורי 140 על 70
תמוז
מוטוטאץ דקר
אישימוטו באנר קוביה שמאל
אלבר טריומף קוביה עליון
אודי דגן 140 על 70
סטפן
voge מוטו24 באנר r-125
שרקו
HJC
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון

סוזוקי מציגה: בגדי המלך החדשים, מוטוקרוס 2017

סוזוקי מציגה: בגדי המלך החדשים, מוטוקרוס 2017

גיא בן ברק

צילום: יצרן


אל תחליף סוס מנצח אומר הפתגם הידוע, ולכן סוזוקי אינה משנה מהבחינה המכאנית את צמד דגמי המוטוקרוס שלה, RM-Z250 ו-RM-Z450, אולם מחדשת את ההופעה בגרפיקה וצביעה רעננות – ראו את התצלומים. כזכור ב-2016 לא שונתה הגרפיקה והצביעה ולכן מטפלים בזה ל-2017. עם זאת ב-2016 בוצעו מספר חידושים מכאניים בצמד דגמי המוטוקרוס המתקדמים, אשר הביאו כזכור את הרוכב קן רוזן למספר ניצחונות באליפות הסופרקרוס האמריקנית וכמעט לתואר בשנים האחרונות. יש ציין כי דגמי  RM-Z של סוזוקי נהנים מהמפרט הטכני הגבוה בעולם המוטוקרוס, הזרקת דלק אלקטרונית, ניהול מנוע ממוחשב עם מספר מפות כוח ובקרת זינוק, מיתלים הטובים בעולם מתוצרת שואה וקאייבה ועוד ועוד, ונמכרים בהצלחה אדירה בעולם וגם בישראל. נזמין את הקוראים למירוצי ליגת המוטוקרוס הישראלית שם מתחרים בהצלחה שני דגמי המוטוקרוס של סוזוקי.

באנר פרסומי:

גלריה

5 תגובות ל סוזוקי מציגה: בגדי המלך החדשים, מוטוקרוס 2017

  1. בישראל אוהבים רק yz או crf ורק ברישוי אפור הגיב:

    פעם עופר אבניר הביאו מוטוקרוסים rmz אפורים לזמן קצר, והפסיקו. אח"כ היבואנים של hm גם ניסו לייבא ולנטי רייסינג (מוטוקרוסים של סוזוקי אבל לא אפורים אלא עם מספר צהוב ורישויי כביש) וגם הם הפסיקו אחרי פחות משנה… תמיד אותה סיבה: מכירות דלילות.

  2. אם אתה מדבר על מוטוקרוסים יפניים אז הקהל הישראלי גם מאוד אוהב KX'ים ירוקים של קוואסאקי (בעיקר בגלל התמחור הזול של מטרו) אבל בדבר אחד אתה צודק: ירוק, אדום, כחול, או מה שלא יהיה: בישראל אנשים שקונים MX רוצים רק ברישויי אפור. כל היבואנים שמוכרים כלי MX עם רישויי כביש צהוב – לא ממש מצליחים למכור. בטח לא בכמויות.

תגובות


עופר אבניר מגדל ימין
הונדה מגדל 2 – wn7