fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

voge מוטו24 רביעי מתחת לתפריט – ראלי300
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
אודי דגן מתחת לתפריט
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
קריסטלינו קובית צד xi
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
nicot ניקוט אשדוד
מוטוטאץ דקר
אישימוטו באנר קוביה שמאל
אלבר טריומף קוביה עליון
kove 140 על 70 – איקס510
עופר אבניר קוביה שמאל
מידלנד שחורי 140 על 70
מוטו מימון – קוביה – אתה תדאג לאופנוע אנחנו נממן
זונטס קוביה 140
תמוז
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
אודי דגן 140 על 70
סטפן
HJC
שרקו
voge מוטו24 באנר r-125

רומניאקס 2019: התוצאות

רומניאקס 2019: התוצאות

מערכת מוטו

בגיל 21 בלבד, ולאחר 4 ימי הארד אנדורו שנמתחו על פני 571 ק"מ קשוחים במיוחד, מנצח רוכב ק.ט.מ מנואל לטינביכלר הגרמני את מהדורת ה-Sweet 16 של הרומניאקס.
מלבד מסלול מאתגר גם כך, נאלצו המתמודדים במרוץ להיאבק גם בתנאי מזג האוויר הקשים ששררו בחלק מהימים, ובמיוחד גשם כבד שהפך את הרכיבה לטריקית וחלקלקה במיוחד.
למעלה מ-20 שעות רכיבה הציבו את "לטי" במקום הראשון, אלפרדו גומז במקום השני וגרהם ג'רביס, 6 פעמים מנצח הרומניאקס במקום השלישי בדירוג הסופי בקטגורית ה"גולד".

בקטגורית הסילבר מגיע ראשון ג'וסו ארטולה הספרדי, ובברונז' אנה שמולזל – רוכבת גרמנייה.

בקרב הישראלים:

בקטגוריית הגולד, סוף סלע מסיים את המרוץ במקום ה-24 – הישג מדהים לרוכב הישראלי הצעיר, וזיו כרמי מסיים במקום ה-38.

בסילבר, רון קדשאי גם הוא עם הישג ענק – מסיים את המרוץ במקום ה-32 מתוך 100 רוכבים. גיא נורסלע מסיים במקום ה-46, יוסי גוטמן מסיים במקום ה-91, איציק קלנר במקום ה-95 ורונן כהן במקום ה-97.

בברונז, אור פלס מסיים במקום ה-142, עמית בר במקום ה-154, ואלעד ששון במקום ה-195.

באיירון, עוז נהוראי עם הישג מעולה לישראל ולו עם מיקום 6 מתוך 102 רוכבים. אחריו במקום ה-28 מסיים אבא רז נהוראי שזאת הפעם הראשונה שלו ברומניאקס ומיקה סלע האדירה, מסיימת במקום ה-81.

נתראה בשנה הבאה.


מקור תמונות: האתר הרשמי של רד-בול רומניאקס
Photo Source: Red Bull Romaniacs official website

תגובה אחת ל רומניאקס 2019: התוצאות

תגובות

עופר אבניר מגדל ימין
הונדה מגדל 2 – wn7