fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

voge מוטו24 רביעי מתחת לתפריט – ראלי300
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
מטרו – מתחת לתפריט – 240 –  sym ספט – זה אח
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
קריסטלינו קובית צד xi
תמוז
nicot ניקוט אשדוד
עופר אבניר קוביה שמאל
kove 140 על 70 – איקס510
אלבר טריומף קוביה עליון
מידלנד שחורי 140 על 70
אישימוטו באנר קוביה שמאל
זונטס קוביה 140
מוטו מימון – קוביה – אתה תדאג לאופנוע אנחנו נממן
מוטוטאץ דקר
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
סטפן
שרקו
HJC
אודי דגן 140 על 70
voge מוטו24 באנר r-125

בקרוב: CF מוטו עם מנוע ה-790 של ק.ט.מ

בקרוב: CF מוטו עם מנוע ה-790 של ק.ט.מ

אביעד רייס

צילום: צילום מסך מתוך פייסבוק

כבר סיפרנו לכם בעבר על כך שק.ט.מ ו-CF מוטו מייצרות יחד דגמים במפעל חדש בסין. עכשיו, שיתוף הפעולה הזה נושא פרי ראשון, עם אופנוע אדוונצ'ר חדש ל-CF עם מנוע ה-790 של ק.ט.מ שנמצא בדגמי האדוונצ'ר והדיוק שלה. 

● קראו עוד: מוטו פרימיירה | KTM אדוונצ'ר 790 – ציפור מדבר

בתמונות נראה אופנוע די גבוה עם מיכל דלק גדול, משקף גבוה מקדימה וגם חישוקים יצוקים וגלגלים במידות "19 ו-"17 – מה שמעיד כנראה על כך שלא מדובר באופנוע אדוונצ'ר קרבי לשטח. המתלה הקדמי ארוך מהלך וניתן לראות גם מגן גחון ופנסי ערפל. אם ב-CF מתכננים לשמור על סדרת הדגמים שלהם, הרי יכול להיות שאנחנו מסתכלים על ה-800MT החדש. הכוונה של CF מוטו להכנס גם לקטגוריית האדוונצ'רים הבינוניים מבורכת, ועכשיו נשאר רק להמתין ולראות עד כמה יהיה מאובזר דגם ה-800 החדש והאם נראה כאן מסך TFT , בקרות אלקטרוניות, אופציה לחישוקי שפיצים והנושא החשוב ביותר: מה יהיה תמחורו.

מנוע הטווין מקבילי של ה-790 אדוונצ'ר יגיע גם ל-CF מוטו | בתמונה: דני קושמרו בהשקה העולמית במרוקו, צילום: KTM.

למעט התמונה אין בידינו פרטים טכניים של ממש על האופנוע, ועדיין לא ברור אם ההספק של 95 כ"ס ומומנט של 9 קג"מ שמוציא המנוע הזה באדוונצ'ר 790 של ק.ט.מ ישמרו גם פה. לפי הדיווחים השונים, דגם ה-800 החדש של CF מוטו אמור להיחשף בחודשים הקרובים, ואולי אפילו כבר בחודש ספטמבר הקרוב. 

ואם מנוע הטווין המקבילי הזה היה טוב לדיוק 790 של ק.ט.מ, למה ש-CF לא תשתמש בו גם לנייקד? דגם נוסף שאולי נראה מגיע הוא ה-V.02-NK קונספט שנחשף בתחילה עם מנוע ה-LC8 של ק.ט.מ.

ה-V.02-NK Concept – הגרסה של CF מוטו לסופר דיוק 990

תגובות

עופר אבניר מגדל ימין
הונדה מגדל 2 – wn7