fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

voge מוטו24 רביעי מתחת לתפריט – ראלי300
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
זונטס אמצע 2
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
קריסטלינו קובית צד xi
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
nicot ניקוט אשדוד
מוטו מימון – קוביה – אתה תדאג לאופנוע אנחנו נממן
אלבר טריומף קוביה עליון
מידלנד שחורי 140 על 70
תמוז
זונטס קוביה 140
kove 140 על 70 – איקס510
מוטוטאץ דקר
אישימוטו באנר קוביה שמאל
עופר אבניר קוביה שמאל
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
שרקו
voge מוטו24 באנר r-125
סטפן
HJC
אודי דגן 140 על 70

חצי מיליון שקל בשביל הגרוטאה הזאת?

חצי מיליון שקל בשביל הגרוטאה הזאת?

גיא בן ברק

מכירה פומבית של מיטב אופנועי הוינטאג' שעוד נותרו בעולם נערכת מדי קיץ באוקספרד על ידי בית המכירות למיליונרים בונהאמס. השנה נערך האירוע ב-7 ביוני, לדברי בונהאמס נמכרו 115 אופנועים, האווירה הייתה נהדרת, קונים ומוכרים יצאו מרוצים.

את המחיר הגבוה ביותר השנה השיג דגם של חברת וינסטנט הבריטית ז"ל, בלאק פרינס מודל 1955, למרות שנמכר בחלקים שילם הקונה 532,000 שקל, פי ארבעה מהסכום ההתחלתי של המכירה. אולי כי בלאק פרינס היה הדגם האחרון שייצרה וינסנט לפני שנסגרה בשנת 1955. הדגם הידוע ביותר של וינסנט, בלאק שאדאו, השיג "רק" מחיר של 313,000 שקל לדגם 1951, בעוד "ראפיד", הדגם הראשון שייצרה וינסנט בשנת 1948, נמכר בפרוטות, 130,000 שקל. 

וינסטנט לא היו היחידים באירוע, בראף סופריור 11:50 משנת 1935, סופרבייק חייתי באותה תקופה עם שלדת עריסה, נמכר בבונהאמם השנה ברבע מיליון שקל.

גלריה

תגובה אחת ל חצי מיליון שקל בשביל הגרוטאה הזאת?

תגובות

עופר אבניר מגדל ימין
קוב מגדל kove – איקס510