fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

בליץ 10kמתחת לשורת התפריט 230 על 40
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
זונטס אמצע 2
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
קריסטלינו קובית צד xi
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
בליץ 10k קוביה 140 על 70
מידלנד שחורי 140 על 70
עופר אבניר קוביה שמאל
אישימוטו באנר קוביה שמאל
זונטס קוביה 140
אלבר טריומף קוביה עליון
nicot ניקוט אשדוד
תמוז
kove 140 על 70 – איקס510
מוטוטאץ דקר
אודי דגן 140 על 70
שרקו
סטפן
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
voge מוטו24 באנר r-125
HJC

היישג ענק והיסטורי לרוי ניסני באליפות העולם של רנו

היישג ענק והיסטורי לרוי ניסני באליפות העולם של רנו
רוי ניסני קבע הערב באוסטריה את ההישג הטוב ביותר של נהג פורמולה ישראלי מאז ומעולם, כשסיים במקום השלישי את המרוץ במסגרת סבב אליפות העולם של רנו למכוניות פורמולה 3.5 ליטר. 

ניסני שלו יש היסטוריה חיובית מאד עם המסלול ברד בול רינג, שם זכה במקום הראשון לפני שלוש עונות כשנהג בפורמולה מאסטר, זינק הערב למרוץ מהמקום הרביעי. כבר אחרי הזינוק ניסני עבר למקום השלישי, כשהוא מותיר אחריו את ניק דה ווירס מהולנד. בהמשך ניסני מנע מההולנדי לעקוף וככל שהתקדם המרוץ הלך הפער וגדל בין השניים.

ניסני זכה ב-15 נקודות אליפות. כאשר בנוסף לגביע על המקום השלישי הוא קיבל גם את הגביע על המקום הראשון בין 11 הרוקיס שמתחרים העונה בסבב העולמי.  

ההישג של ניסני חשוב גם לנוכח העובדה שהוא נמצא במעקב צמוד של קבוצת סאובר המתחרה בפורמולה 1. כזכור באוקטובר האחרון ניסני זומן לנהיגת מבחן בסאובר ומאז הוא נמצא במעקב צמוד של הקבוצה, אשר מתכוונת בעתיד לצרפו לשורותיה בסבב היוקרתי ביותר של מרוצי המכוניות.


באנר פרסומי:

2 תגובות ל היישג ענק והיסטורי לרוי ניסני באליפות העולם של רנו

תגובות


עופר אבניר מגדל ימין
הונדה מגדל 2 – wn7