fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

בליץ 10kמתחת לשורת התפריט 230 על 40
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
אודי דגן מתחת לתפריט
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
קריסטלינו קובית צד xi
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
nicot ניקוט אשדוד
אלבר טריומף קוביה עליון
תמוז
אישימוטו באנר קוביה שמאל
מוטוטאץ דקר
מידלנד שחורי 140 על 70
בליץ 10k קוביה 140 על 70
זונטס קוביה 140
עופר אבניר קוביה שמאל
kove 140 על 70 – איקס510
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
אודי דגן 140 על 70
HJC
שרקו
סטפן
voge מוטו24 באנר r-125

I CAR

I CAR

אביעד רייס

העובדה שאפל רוצה במשך שנים לבנות מכונית היא כבר לא סוד, השמועות נמצאות באוויר מזה זמן והחברה לא עשתה מאמצים גדולים ע"מ לפזר את השמועות הללו. 

החדשות אם כך מגיעות בצורת דיווח שמראה שאולי שלב המחשבות נגמרו, והתחיל שלב המעשים- נודע כי אפל צירפה לשורותיה את דאג בטס, בכיר לשעבר בפיאט קרייזלר. 

בטס הוא דמות מרכזית בעולם הרכב, עם נסיון וקשרים רבים בתעשייה, וכאשר הצטרף בשנת 2007 לקרייזלר, הוא כבר החזיק בוותק של 21 שנים. חוץ מהתפקיד הבכיר בפיאט קרייזלר בטס הספיק לכהן בתפקידים רמי דרג בתחומי הייצור של טויוטה וניסן.

למעשה בטס הוא הראשון ללא שום נסיון ועבר הייטקי שמצטרף לפרוייקט הרכב של אפל, ומכאן ניתן לשער כי רוב הסיכויים שבטס לא הובא לחברה ע"מ לעזור לייצר אייפד חדש או לפתח את האייפון הבא. 

לפי הערכות אפל מכוונת את שנת היעד להצגת מכונית לשנת 2020, ואפשר רק לדמיין כמה מתקדמת לבטח היא תהיה כאשר תוצג. מעניין לראות אם בשנים שלאחר שנת 2020, לכל אחד מאיתנו תהיה I CAR  בחנייה. 

גלריה

3 תגובות ל I CAR

תגובות


עופר אבניר מגדל ימין
קוב מגדל kove – איקס510