fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

voge מוטו24 רביעי מתחת לתפריט – ראלי300
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
אודי דגן מתחת לתפריט
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
קריסטלינו קובית צד xi
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
תמוז
אלבר טריומף קוביה עליון
kove 140 על 70 – איקס510
עופר אבניר קוביה שמאל
מידלנד שחורי 140 על 70
מוטו מימון – קוביה – אתה תדאג לאופנוע אנחנו נממן
אישימוטו באנר קוביה שמאל
מוטוטאץ דקר
nicot ניקוט אשדוד
זונטס קוביה 140
voge מוטו24 באנר r-125
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
סטפן
אודי דגן 140 על 70
שרקו
HJC

ב.מ.וו משיקה מהדורת Isle of Man TT ל-M1000 RR

ב.מ.וו משיקה מהדורת Isle of Man TT ל-M1000 RR

כתב: מערכת מוטו | צילום: יצרן

חטיבת הדו-גלגלי של ב.מ.וו, BMW Motorrad, חושפת יצירת מופת מוטורית חדשה ומסעירה בדמות מהדורה מוגבלת לאופנוע העל המוכר, המוקדשת כולה למרוץ הטוריסט טרופי המיתולוגי באי מאן. הדגם האקסקלוסיבי, אשר רואה אור לרגל חגיגות השנה ה-115 למרוץ הכביש המאתגר והמסוכן בתבל, ייוצר במכסה סמלית ומצומצמת של 115 יחידות בלבד עבור אספנים ורוכבים מושבעים ברחבי הגלובוס.

מבחינה מכנית ומבנית, אופנוע ה-M1000 RR שומר על המפרט המוכר והקיצוני של גרסת חבילת המרוצים הרשמית, אולם ההבדל הטמון במהדורה זו מתרכז במעטפת ובעיצוב הייחודי. האופנוע עוטה את גוון המרוצים הבריטי הקלאסי, British Racing Green, המעניק לו מראה מתוחכם, לצד אלמנטים גרפיים של מסלול ההר המפורסם המעטרים את מכל הדלק וחיפויי הצד. בין הציורים ניתן להבחין בעיקולים המוכרים ביותר של המסלול המאתגר.

מלבד הגרפיקה הייחודית, הדגם מצויד במכל אלומיניום בגוון כרום-מט, מושב בריפוד אלקנטרה שחור, וכיסוי תיבת אוויר עשוי סיבי פחמן המעוטר בלוגו הרשמי של ה-TT. רוכשי הדגם יקבלו חבילת אבזור הכוללת ערכת כיסויי מרוץ, זרוע אחורית מושחרת, שטיח ייעודי ומעמד אחורי לאופנוע. כדי לחתום את האופי האספני של הדגם, כל רוכש יקבל תעודת מקוריות רשמית, כאשר מספר הצימוד הספציפי של הכלי ייחרט על גבי משולש ההיגוי העליון. מחירה של הגרסה המיוחדת נקבע על 43,990 ליש"ט, והיא משקפת את הדומיננטיות של היצרן הגרמני במרוצי הכביש בשנים האחרונות.

 

 

 

 

 

 

לחדשות מגזין מוטו ישירות ל־Whatsapp לחצו כאן
לחדשות מגזין מוטו ישירות ל־Telegram לחצו כאן

תגובות

עופר אבניר מגדל ימין
הונדה מגדל 2 – wn7