fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

voge מוטו24 רביעי מתחת לתפריט – ראלי300
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
אודי דגן מתחת לתפריט
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
קריסטלינו קובית צד xi
מידלנד שחורי 140 על 70
תמוז
kove 140 על 70 – איקס510
אישימוטו באנר קוביה שמאל
עופר אבניר קוביה שמאל
זונטס קוביה 140
nicot ניקוט אשדוד
מוטוטאץ דקר
אלבר טריומף קוביה עליון
מוטו מימון – קוביה – אתה תדאג לאופנוע אנחנו נממן
voge מוטו24 באנר r-125
סטפן
HJC
שרקו
אודי דגן 140 על 70
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון

נותן ברייס: המכונות שלא הכרתם טייק 1

נותן ברייס: המכונות שלא הכרתם טייק 1

אביעד רייס

מוזרות, משעשעות, מכוערות- אם יש לזה מנוע וגלגלים אנחנו בעניין! בפינה זו ניתקל לעיתים בדגמים נדירים ולא שגרתיים, רעיונות משוגעים שהגיחו לאוויר העולם וכנראה שענו יותר מידי לאחת ההגדרות שמוזכרות למעלה, ולכן ביקורם פה היה קצר מהרגיל. 

את הפינה הראשונה נפתח עם משהו קטן, או יותר נכון- מוקטן: 

את הפולקסווגן BUS אין באמת צורך להציג (ודיר בלאק אם אתם קוראים לו מיניוואן או טרנספורטר, כן? אתם מסתכנים בתגובה זועמת מצד אלפי ג'אנקים של ה- BUS ברחבי העולם, ולא חסרים כאלו). מדובר במכונית שהיא מעבר לאייקון ודגם שמחזיקים בו אלפי פאנאטים לדבר, כולל מועדונים רק של ה- BUS שעמוסים בכל הווריאציות האפשריות המבוססות על הגרסה המקורית- החל מכאלה שהוסבו לרכבי קמפינג מדהימים (Camper van), דרך דגמי שטח ואפילו כאלה שלא משופצים חיצונית אלא רק בעליי מנוע שפועל. ה- BUS יוצר במשך עשרות שנים ללא שינויים גדולים, וזה מוכיח עד כמה מדובר בדגם כל כך מוצלח ופופולארי. רק לאחרונה ירד ה- BUS האחרון מפס הייצור במפעלים בברזיל בהם יוצר בשנים האחרונות.

אחת מהגרסאות המצחיקות והשובבות ביותר של ה- BUS היא ה- שורטי (השם מסגיר את הצורה).

מדובר פשוט ב- BUS שניסרו לו את החלק האמצעי וחיברו את שני החלקים הנותרים יחדיו. לא משהו שנעים לנוע בו ביום יום, אבל זו פלטפורמה נחמדה לתצוגות ושיפורים.

בסרטון באדיבות המטורפים Gas Monkey Garage (תוכנית חובה לכל אוהבי הרכב) ניתן להתרשם מפרוייקט ה- BUS שלהם.

6 תגובות ל נותן ברייס: המכונות שלא הכרתם טייק 1

  1. אני זוכר שקראו לה "מיקרו BUS"…בכל מקרה, כל נער מתבגר חולם על אחת כזאת עם חלק אחורי פתוח, שטיח מקיר לקיר ומערכת סאונד חזקה

תגובות

עופר אבניר מגדל ימין
קוב מגדל kove – איקס510