fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

בליץ 10kמתחת לשורת התפריט 230 על 40
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
מטרו – מתחת לתפריט – 240 –  sym ספט – זה אח
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
קריסטלינו קובית צד xi
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
מוטוטאץ דקר
עופר אבניר קוביה שמאל
אישימוטו באנר קוביה שמאל
אלבר טריומף קוביה עליון
nicot ניקוט אשדוד
בליץ 10k קוביה 140 על 70
מידלנד שחורי 140 על 70
תמוז
kove 140 על 70 – איקס510
זונטס קוביה 140
HJC
סטפן
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
אודי דגן 140 על 70
שרקו
voge מוטו24 באנר r-125

נחתם הסכם שותפות בין אם.וי אגוסטה לבין מוטול

נחתם הסכם שותפות בין אם.וי אגוסטה לבין מוטול

גיא בן ברק

צילום: יצרן


יצרן אופנועי היוקרה האיטלקי אם.וי אגוסטה חתם היום (26.5) הסכם שותפות עם יצרן השמנים הצרפתי הענק מוטול. ההסכם כולל שימוש אינטנסיבי במבחר המלא של שמנים ומוצרים בכול רמות פס הייצור של אם.וי, כולל כמובן המילוי הראשון של שמן במיכל כול אופנוע של אם.ו אגוסטה חדש. כמו כן ינוצל הניסיון העצום של מוטול במירוצים ויחד עם אם.וי יבחרו שותפים נוספים להשתתפות באליפות הסופרבייק העולמית של ה-FIM  הנהנית מחסות של מוטול.

ג'ובאני קאסטיליוני נשיא ויו"ר אם. וי אגוסטה בירך על ההסכם: "אין זו שותפות רגילה עם מותג מוביל בתחום השמנים אלא תרומה של ממש למרכיב הבסיסי בתהליך ייצור האופנועים הייחודי שלנו אשר נעשה בעבודת יד, כול גלגל שיניים מורכב ביד, אני מאושר שהייחודיות הזו של אם.וי מצאה מקומה בההסכם".

מרקו ברלדי, מוטול איטליה: "אנחנו מאושרים מהשותפות עם מותג כה אייקוני אגדי ויוקרתי כמו אם.וי אגוסטה. איכות גבוהה וביצועים משותפים לשתי החברות שלנו ואנו אף חולקים תשוקה דומה למירוצים. אין לנו ספק שהשותפות הזו תניב במהירות פירות הן על המסלול והן בסוכנויות השיווק".

המפעלים של אם.וי אגוסטה בוארזה יעשו שימוש במוצרים מחטיבת השמנים של קבוצת מוטול, מוטולטק. טכנולוגיות מתקדמות אלו מפותחות ומיוצרות במיוחד לשימוש תעשייתי, למכונות ולעיבוד מתכות. ההסכם עם אם.וי אגוסטה יכלול אספקה של שמנים לתעשייה כמו שמן הידראולי, גריז. עיבוד המתכת יעשה שימוש בנוזלים יעודיים לניקוי והגנה אשר ישלימו את התהליך. הכוונה היא לספק לאם.וי אגוסטה פיתרון כולל ברמה הגבוהה ביותר לכול תהליך הייצור.

מתוך הכרה באיכות הגבוהה של מוצרי מוטול אופנועי הביצועים של אם.וי אגוסטה יעשו שימוש בשמן מנוע מוטול 7100 מסוג 100% סינטטי, נוזל בלמים ונוזלי קירור. עם מוטול מציעה שירות בלמעלה ממאה מדינות בכול העולם ורשת שיווק גדולה, אם.וי אגוסטה תמליץ לסוכניה ושותפיה לעשות שימוש במוצרי מוטול. לאם.וי תשוקה גדולה למירוצים והשותפות תכלול את קבוצת המפעל של אם.וי אגוסטה בסופרבייק ובסופר ספורט, ראפארטו קורסה, כול אופנועי המירוץ של אם.וי אגוסטה יעשו שימוש בשמני מוטול מסוג 300v.


 

באנר פרסומי:

דוגסטגרם: MOTODOOGRI 

גלריה

תגובות


עופר אבניר מגדל ימין
קוב מגדל kove – איקס510