fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

voge מוטו24 רביעי מתחת לתפריט – ראלי300
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
אודי דגן מתחת לתפריט
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
קריסטלינו קובית צד xi
מידלנד שחורי 140 על 70
אישימוטו באנר קוביה שמאל
kove 140 על 70 – איקס510
בליץ 10k קוביה 140 על 70
אלבר טריומף קוביה עליון
nicot ניקוט אשדוד
מוטוטאץ דקר
זונטס קוביה 140
תמוז
עופר אבניר קוביה שמאל
voge מוטו24 באנר r-125
HJC
אודי דגן 140 על 70
סטפן
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
שרקו

נורטון מציעה לכם לרכוש נתח מהחברה

נורטון מציעה לכם לרכוש נתח מהחברה

מערכת מוטו

צילום: יצרן

חברת נורטון הבריטית, אחת מיצרניות האופנועים הוותיקות בעולם, ידועה בדגמי אופנועים מיוחדים ויקרים בעלי מכלולים אקזוטיים. כעת יוצאים בנורטון לחפש עוד משקיעים ובמקום לחפש כתף אחת גדולה להישען עליה יוצאים בקמפיין מימון המונים, כאשר כל אחד ואחת יוכלו להשקיע בחברה. 

מה גודלו של הנתח שיצטרך כל משקיע פוטנציאלי להפריש כדי להיכנס לקליקה האקסקלוסיבית? זה עדיין לא ברור – נרשמנו ואנחנו מחכים לתשובה אך המטרה מבחינת נורטון לגייס סכומי כסף גדולים שיופנו לטובת ייצור הדגמים הקיימים – דגם ה-V4 ודגמי ה-650 החדשים וגם לפיתוח ולעיצוב של דגמים עתידיים. 

בנורטון מייצרים כ-6,000 יחידות אופנועים בשנה שמורכבים בעבודת יד במפעלי החברה בדונינגטון, בריטניה, מופצים בכל רחבי העולם ובקרוב גם בישראל. בנורטון רוצים כנראה להימנע ככל האפשר מלמצוא את עצמם תחת ידיים של תאגידי ענק סיניים – כמו שקרה ללא מעט יצרניות אופנועים קטנות וייחודיות. החברה כבר נתנה במתנה מניות בשווי מיליון פאונד לעובדי החברה במטרה לחזק את ה'בית', ועכשיו פונים גם לשאר העולם. 

3 תגובות ל נורטון מציעה לכם לרכוש נתח מהחברה

  1. ממש רציתי, אבל בקישור לרישום נותן תוצאה We can't find that page. אז החלטתי לוותר. 🙂

  2. הודיעו כי איתרו משקיע יחיד למימון
    אך עדיין יתייחסו בעתיד למעריצים (ייתכן)

תגובות


עופר אבניר מגדל ימין
קוב מגדל kove – איקס510