fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

voge מוטו24 רביעי מתחת לתפריט – ראלי300
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
קריסטלינו מתחת לתפריט xi
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
קריסטלינו קובית צד xi
זונטס קוביה 140
אישימוטו באנר קוביה שמאל
מוטו מימון – קוביה – אתה תדאג לאופנוע אנחנו נממן
אלבר טריומף קוביה עליון
מידלנד שחורי 140 על 70
nicot ניקוט אשדוד
עופר אבניר קוביה שמאל
מוטוטאץ דקר
kove 140 על 70 – איקס510
תמוז
סטפן
HJC
אודי דגן 140 על 70
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
שרקו
voge מוטו24 באנר r-125

חדש בישראל: לנד קרוזר Mild Hybrid

חדש בישראל: לנד קרוזר Mild Hybrid

כתב: מערכת מוטו  |    צילום: יצרן

יוניון מוטורס, יבואנית טויוטה בישראל, מודיעה על תחילת שיווקו של לנד קרוזר בגרסת Mild Hybrid 48V, גרסה חדשה המצטרפת להיצע המקומי של הדגם במחיר החל מ־488,000 . בשלב הראשון ישווק הדגם החדש לצד גרסאות הדיזל הקיימות, אך הוא צפוי להחליף אותן בהדרגה. בשנת 2025 נמסרו בישראל כ־3,200 יחידות לנד קרוזר – נתון מרשים בפלח רכבי השטח הגדולים.

הלנד קרוזר בגרסת ההנעה החדשה ממשיך להימכר בארבע רמות הגימור המוכרות: Select, Luxury, Limited Sky ו־Sahara Sky, כאשר בשלב ההשקה זמינות שתי רמות הגימור הבכירות. מעבר למערכת ההנעה, שאר המאפיינים המוכרים של הדגם נותרו ללא שינוי מהותי.

החידוש המרכזי מתמקד במערכת ההנעה: מערכת היברידית קלה (MHEV) המבוססת על מתח של 48 וולט, הכוללת מנוע חשמלי וסוללה קומפקטית במשקל 7.6 ק״ג בלבד. המערכת משתלבת עם מנוע הדיזל המוכר בנפח 2.8 ליטר, ומיישמת את אסטרטגיית ה־Multi-Path של טויוטה, השואפת לשלב מגוון פתרונות הנעה כחלק מהמעבר ההדרגתי להפחתת פליטות.

המערכת מספקת תגבור של עד 16 כ"ס ומומנט נוסף של 6.6 קג״מ, ותורמת לפעולה חלקה ושקטה יותר בעיקר בשלבי ההאצה והבלימה. בנוסף, מערכת Stop & Start בדגמי ה־MHEV פועלת כעת על בסיס מערכת ה־48V, ומשפרת את איכות הכיבוי וההתנעה של המנוע, במיוחד בנהיגה עירונית ובתנאי זחילה.

 

 

לצד השדרוג הטכנולוגי, טויוטה מדגישה כי יכולות השטח של הלנד קרוזר נותרו ללא פגיעה. מערכת ההנעה החדשה תוכננה לעמידות בתנאי עבודה קשים, ורכיביה מוקמו כך שלא תפגענה זוויות המרכב או היכולת התפעולית בשטח. הדגם ממשיך לשמור על יכולת חציית מים עד עומק של 700 מ״מ, נתון מרכזי בפלח שבו הוא פועל.

בשלב הראשון מוצעות בישראל שתי רמות גימור: לנד קרוזר Limited Sky MHEV במחיר של 487,990 , ו־לנד קרוזר Sahara Sky MHEV במחיר של 527,990 . בהמשך צפויות להצטרף גם רמות הגימור הנוספות.
 

    מעוניינים בנסיעת מבחן?

    logo moto


    תגובה אחת ל חדש בישראל: לנד קרוזר Mild Hybrid

    1. רק 487 אלף? מחיר בדיחה. תארזו לי 2 חתיכות. בושה וחרפה של מדינה ויבואן. רק פה אוטו של 63 אלף דולר (שמרוויחים עליו יופי במחיר הזה) עולה פה חצי מליון. תתביישו כולכם. שתחנקו איתם במחסנים אמן

    תגובות

    עופר אבניר מגדל ימין
    הונדה מגדל 2 – wn7