fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

voge מוטו24 רביעי מתחת לתפריט – ראלי300
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
זונטס אמצע 2
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
קריסטלינו קובית צד xi
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
nicot ניקוט אשדוד
זונטס קוביה 140
מוטו מימון – קוביה – אתה תדאג לאופנוע אנחנו נממן
אלבר טריומף קוביה עליון
תמוז
kove 140 על 70 – איקס510
אישימוטו באנר קוביה שמאל
עופר אבניר קוביה שמאל
מוטוטאץ דקר
מידלנד שחורי 140 על 70
סטפן
voge מוטו24 באנר r-125
אודי דגן 140 על 70
HJC
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
שרקו

חדש בישראל: Kove 800X Rally

חדש בישראל: Kove 800X Rally

כתב: אריק רוזנבלום | צילום: יצרן

ה.מ מוטורס, יבואנית מותג האופנועים הסיני Kove, מתחילה בשיווק גרסת ה־Rally הקרבית של האדוונצ'ר 800X, עם מתלים משודרגים שמגיעים מה־450 Rally, גזרה רזה ומשקל נמוך, שמשילה אלקטרוניקה ואבזור במטרה לספק יכולות שטח גבוהות.

כמו דגם ה־Pro עליו הוא מבוסס, ה־800X Rally עושה שימוש במנוע טווין מקבילי מקורר נוזל, עם 8 שסתומים וגל-זיזים עליון כפול, בנפח 799 סמ"ק, המייצר הספק של 95 כ"ס ב־9,000 סל"ד ומומנט של 8.1 קג"מ ב־7,500 סל"ד – עם שני מצבי מנוע. שלדת צינורות הפלדה בתצורת יהלום מקבלת מזלג הפוך בקוטר 49 מ"מ עם קארטרידג' סגור בחזית, שמגיע ישירות מדגם ה־450 Rally לאחר ההתאמות והשינויים הנדרשים בכיוונון, ומאחור בולם יחיד בעל מנגנון לינקים. הבולמים מתוצרת Yu-Ann, עם אפשרויות כיוונון מלאות – מאחור, כולל גם שיכוך כיווץ למהירות גבוהה ולמהירות נמוכה – ומהלך גלגלים של 270 מ"מ מקדימה ו־240 מ"מ מאחור.

על גלגלי השפיצים בקוטר 21 ו־18 אינץ' מותקנים צמיגי CST, עם פנימיות, במידות 90/90-21 מקדימה ו־140/80-18 מאחור. מערכת הבלימה של TAISKO עם דיסק יחיד בקוטר 310 מ"מ וקליפר דו-בוכנתי מקדימה, ומאחור דיסק בקוטר 240 מ"מ וקליפר חד-בוכנה. מערכת ה־ABS ניתנת גם לכיבוי מלא וגם לכיבוי מאחור, ושומרת על מצב ההפעלה האחרון לאחר סגירת הסוויץ'.

גרסת הראלי מציגה גזרה רזה יותר, עם מושב שטוח וצר, המיועד לרוכב יחיד, כנף קדמית גבוהה, משולשים ומהדקי כידון מכורסמים ב־CNC, וירידה במשקל – שהיה גם בדגם האדוונצ'ר הבסיסי נמוך – עם משקל מוצהר של 165 ק"ג יבש ו־176 ק"ג רטוב, כולל 20 ליטר דלק, המאוחסנים במיכל היורד למרכז האופנוע כדי לשפר את חלוקת המשקל. ה־800X Rally מכוון לספק את הביצועים המקסימליים בשטח, ולכן נטול מערכות ואביזרים שאינם הכרחיים, מצויד בצג TFT ותאורת LED, מגני מנוע, גחון, מוביל שרשרת מחוזק, משכך היגוי ומגן רוח קצר. אורכו הכללי 2,267 מ"מ, רוחבו 810 מ"מ, וגובהו 1,395 מ"מ. המושב בגובה 890 מ"מ, מרווח הגחון עומד על 293 מ"מ ובסיס הגלגלים באורך 1,545 מ"מ.

מחירו של ה־800X Rally עומד על 72,770 ₪.

 

 

 

 

תגובות

עופר אבניר מגדל ימין
קוב מגדל kove – איקס510