fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

voge מוטו24 רביעי מתחת לתפריט – ראלי300
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
זונטס אמצע 2
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
קריסטלינו קובית צד xi
תמוז
אלבר טריומף קוביה עליון
מוטו מימון – קוביה – אתה תדאג לאופנוע אנחנו נממן
זונטס קוביה 140
nicot ניקוט אשדוד
עופר אבניר קוביה שמאל
kove 140 על 70 – איקס510
אישימוטו באנר קוביה שמאל
מידלנד שחורי 140 על 70
מוטוטאץ דקר
שרקו
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
סטפן
HJC
voge מוטו24 באנר r-125
אודי דגן 140 על 70

סופרבייק WSBK גרמניה מירוץ 2: ריי בקאמבק ענק מגדיל הפער באליפות

סופרבייק WSBK גרמניה מירוץ 2: ריי בקאמבק ענק מגדיל הפער באליפות

גיא בן ברק

צילום: יח"צ


איזה שינוי מהמירוץ אתמול, 180 מעלות ממש כמו מזג האוויר ביום ראשון שבתוך שעה ממירוץ הסופרספורט ב-12 שהיה יבש, הפך על הגריד של הסופרבייק גשום בטירוף, דחיות והחלפות צמיגים, וממש כמו ההיפוך במזג האוויר מיום שבת – כך גם ההיפוך בתוצאות. 

ג'וני ריי אותו ממש הספדנו אתמול לאחר שנראה במירוץ הראשון אבוד ואיבד יתרון משמעותי בנקודות באליפות עם אפס נקודות, עלה היום על המסלול המוצף עם רצח בעיניים, מהשורה השנייה זינק לחוד ובתוך הקפה וחצי מהמירוץ המקוצץ ל-16 הקפות עלה להוביל את המירוץ. למולו סייקס שאתמול סיים שני וקיצץ את יתרונו של ריי בנקודות, הוביל לפרק זמן קצר ואז התרסק, חזר איכשהו לרכב וניצל את ההתרסקויות ההמוניות שהתרחשו לפניו במשך הזמן הארוך שנותר לסיום, סייקס מסיים 12 במזל גדול ופער הנקודות שלו במקום השני מול ריי עומד עכשיו על 47, נקודה אחת יותר ממה שהיה ערב הסבב הגרמני.. זה הישג ענק לג'וני ריי שלא רק מבסס שוב את יתרונו בנקודות אלא שחוסם סוף סוף את המומנטום השלילי ממנו סבל בסבבים האחרונים. עם שלושה סבבים בלבד עד סיום העונה נהנה אלוף 2015 מיתרון מבטיח ועם הביטחון המחודש צפוי להגן על יתרונו ולזכות באליפות גם השנה, מה לעשות וזו ירידת מתח באליפות שהייתה יכולה להיראות אחרת לגמרי אם היינו שופטים אותה אתמול אבל היום ריי מחזיר את כולם לקרקע המציאות. 

ולרוע המתח באליפות גם צ'אז דיוויס רוכב דוקאטי שאתמול עשה מריי קציצות יחד עם כול השדה וניצח ביבש בהפרש עצום, פשוט לא הגיע למירוץ השני הרטוב, דייויס שבניצחון ענק אתמול קיצץ הרבה נקודות מיתרונו העצום של ריי, סיים היום שישי בלבד וגם זאת ממש כמו סייקס רק הודות להתרסקויות של המון רוכבים לפניו, דייויס כבריטי מנוסה ועם אופנוע המתאים לרטוב יותר מהארבעה צילינדרים שמולו חייב לדעת לרכב ברטוב הרבה יותר טוב ממה שהפגין היום, הוא מאבד עשר נקודות מול ריי שאסור לו לאבד אם לדוקאטי איזה חלומות לשמור קשר עם המקום הראשון בטבלה, אבל היום קרה הפוך ודייויס מרוחק 98 נקודות מריי וקאוואסאקי שבמקום הראשון וגם המרחק מסייקס במקום השני אינו קטן, 51 נקודות לרעת דייויס.

הסבב הבא בסוף החודש בצרפת.

באנר פרסומי:

עוד באינסטגרם של דוגרי: MOTODOOGRI 

תגובות

עופר אבניר מגדל ימין
הונדה מגדל 2 – wn7