fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

voge מוטו24 רביעי מתחת לתפריט – ראלי300
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
אודי דגן מתחת לתפריט
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
קריסטלינו קובית צד xi
עופר אבניר קוביה שמאל
nicot ניקוט אשדוד
אישימוטו באנר קוביה שמאל
תמוז
מידלנד שחורי 140 על 70
מוטו מימון – קוביה – אתה תדאג לאופנוע אנחנו נממן
kove 140 על 70 – איקס510
אלבר טריומף קוביה עליון
מוטוטאץ דקר
זונטס קוביה 140
סטפן
voge מוטו24 באנר r-125
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
אודי דגן 140 על 70
HJC
שרקו

לנד רובר דיסקברי ספורט החדש הגיע לישראל

לנד רובר דיסקברי ספורט החדש הגיע לישראל

מערכת מוטו

צילום: יצרן

חברת המזרח יבואנית לנד רובר משיקה בישראל את הדיסקברי ספורט החדש. הרכב עבר מתיחת פנים מקיפה וכעת מציע מנועים מעודכנים, יותר אבזור ויותר מערכות בטיחות. 

הדיסקברי ספורט החדש מוצע בישראל עם שלושה סוגי מנועים: בנזין 2.0 ליטר המפיק הספק של 200 כ"ס, בנזין 2.0 ליטר המפיק הספק של 249 כ"ס ודיזל בנפח 2.0 ליטר המפיק הספק של 180 כ"ס. הדיסקברי ספורט החדש יוצע בשתי רמות גימור: S ו-S פלוס כשהגרסה הבכירה כוללת תא מטען עם פתיחה חשמלית, כניסה ללא מפתח, מערכת שמע מבית מרידיאן, בקרת שיוט אדפטיבית ועוד. 

שתי הגרסאות מצוידת במגוון מערכות בטיחות וטכנולוגיה וכך נמצא בשתיהן מסך מגע מרכזי "10, מערכת TERRAIN RESPONSE עם 4 מצבי שטח שונים, בקרת שיוט, מצלמת רוורס, חיישן חנייה אחורי+קדמי, בקרת סטייה מנתיב, בקרת יציבות אלקטרונית ועוד. דיסקברי ספורט כולל 7 מקומות ישיבה במבנה של 5+2. 

מחירו של הלנד רובר דיסקברי ספורט החדש נקבע על החל מ-389,000 ש"ח.

תגובות

עופר אבניר מגדל ימין
קוב מגדל kove – איקס510