fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

בליץ 10kמתחת לשורת התפריט 230 על 40
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
זונטס אמצע 2
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
קריסטלינו קובית צד xi
nicot ניקוט אשדוד
זונטס קוביה 140
עופר אבניר קוביה שמאל
אלבר טריומף קוביה עליון
תמוז
kove 140 על 70 – איקס510
בליץ 10k קוביה 140 על 70
מוטוטאץ דקר
אישימוטו באנר קוביה שמאל
מידלנד שחורי 140 על 70
voge מוטו24 באנר r-125
אודי דגן 140 על 70
סטפן
HJC
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
שרקו

תתכוננו למסיבה בקסדה: הרמקולים של RCF זמינים כתוספת

תתכוננו למסיבה בקסדה: הרמקולים של RCF זמינים כתוספת

שיתופי פעולה בין מותגים הם לא דבר חדש ובזכותם נולדים מוצרים טובים שמאפשרים לנו ליהנות מכל העולמות. כך גם שיתוף הפעולה בין שתי חברות מאיטליה הוביל לפיתוח מעניין במיוחד. מצד אחד מידלנד המייצרת מערכות תקשורת ומהצד השני RCF המייצרת מערכות סאונד מתקדמות. התוצאה של שיתוף הפעולה הזה הם רמקולים מתקדמים ופורצי דרך בתחום הדיבוריות לקסדה.

מי זאת חברת RCF?
יצרנית הרמקולים והסאונד האיטלקית החלה את דרכה אי שם בשנת 1949 והיום היא עומדת בחזית של מפתחי טכנולוגיות השמע בעולם.

הרמקולים מתוצרת RCF אהובים במיוחד עבור הדי-ג'ייז המובילים בעולם וגם נמצאים בשימוש באולפני הקלטות, אולמות, הופעות, קונצרטים, אצטדיונים, מערכות שמע בשדות תעופה, מרחבים ציבוריים, מועדונים ואפילו בביתם של המוזיקאים שכידוע, הסאונד הוא האלמנט החשוב והמוביל בחייהם.

מה מיוחד ברמקולים של RCF?
מגבר EXTRA BASS – עד פי 2 הגברת בס לעומת רמקולים סטנדרטיים של דיבורית קסדה.
משפר צליל FUZZY TO CLEAR – עד 50% יותר הבנת הנשמע בתנאי רעש.
רכיב PEEK MEMBRANE – מבנה הרמקול כולל ממברנה שתוכננה לספק צליל עוצמתי, נקי ואיכותי.
תוספת ייחודית BASS CUSHION – כריות ספוג מיוחדות עם אפקט "זיכרון" להעצמת חווית השמע עם בס מוגבר.

בתחילה מי שרצה ליהנות מהרמקולים הייחודיים של RCF יכל לעשות זאת רק על ידי רכישה של דיבורית BT-Rush החדשה. לאחר שעלתה דרישה וביקוש מצד לקוחות מידלנד שאין להם צורך בדיבורית BT-Rush המתקדמת, מידלנד פתחה את האפשרות לרכוש את הרמקולים של RCF כתוספת לדגמי הדיבוריות השונים בעלות של 199 ₪ בלבד, על מנת לשדרג את הסאונד בקסדה ותאמינו לנו, מדובר בחתיכת שדרוג… החיבור לרמקולים של RCF מתבצע באמצעות חיבור פשוט למערכת הקיימת ואינו מצריך התאמה מיוחדת.

פרטים אצל המשווקים המורשים ובאתר: www.midland.co.il

תגובות


עופר אבניר מגדל ימין
הונדה מגדל 2 – wn7