fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

voge מוטו24 רביעי מתחת לתפריט – ראלי300
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
זונטס אמצע 2
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
קריסטלינו קובית צד xi
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
אישימוטו באנר קוביה שמאל
זונטס קוביה 140
מוטוטאץ דקר
אלבר טריומף קוביה עליון
nicot ניקוט אשדוד
מוטו מימון – קוביה – אתה תדאג לאופנוע אנחנו נממן
תמוז
עופר אבניר קוביה שמאל
מידלנד שחורי 140 על 70
kove 140 על 70 – איקס510
סטפן
שרקו
אודי דגן 140 על 70
voge מוטו24 באנר r-125
HJC
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון

מדור פרסומי: הימאהה Tricity בישראל

מדור פרסומי: הימאהה Tricity בישראל

צילום: יח"צ

מטרו מוטור, יבואנית ימאהה בישראל מודיעה על הגעתו לישראל והתחלת שיווקו של הימאהה  125 Tricity ומזמינה את ציבור הרוכבים והנהגים לאירוע התנסות ראשון על גבי הכלי התלת גלגלי החדש והמהפכני, ששיווקו בישראל התחיל בימים אלו. מחיר הכלי יעמוד על 22,985 ₪ בלבד.
במהלך אירוע ההתנסות, תינתן הזדמנות לחוות ולהתרשם מהזריזות, היציבות וקלות ההיגוי של הימאהה Tricity החדש על גבי מסלול  מוסדר ומתוחם. אירוע ההתנסות ייערך בשני ימי שישי, ה-22 באוגוסט וה-29 באוגוסט בחניון פארק גני יהושוע, מול הלונה פארק, החל מהשעה 08:00 ועד 13:00 בצהריים.
הימאהה  Tricity הוא כלי תלת גלגלי חדש במסגרת קונספט ה-New Mobility של ימאהה לתחבורה אלטרנטיבית לרכב הפרטי. הTricity- הוא בעל תכונות שעד היום לא אפיינו כלים בקטגורית שלושה גלגלים, כגון זריזות, קומפקטיות ומשקל קל. ה- Tricity פונה לקהל ההולך ומתעצם שמחפש כלי אישי אורבני נוח, קל לנהיגה, בטוח ופשוט לתפעול.
בבסיס החשיבה התכנונית מאחורי ה- Tricity עמד הרצון לכלי קומפקטי, קל משקל, וקל לשליטה.
ואכן, משקלו של ה- Tricity, הנשען על מנוע חסכוני בנפח 125 סמ"ק הוא 150 קילוגרם בלבד – דומה למשקלם של קטנועי 125 סמ"ק, ונמוך בכמעל ל-50 קילוגרמים מדגמים תלת גלגליים אחרים הקיימים בשוק.
לפרטים בנוגע לאירוע ההתנסות, ניתן ליצור קשר בטלפון: 03-6335627
–מדור פרסומי —

6 תגובות ל מדור פרסומי: הימאהה Tricity בישראל

  1. בעולם כלי כזה תלת גלגלי לא צריך רשיון ואז יש צדק בטח בת"א. עדי מתי?

  2. חבורת דורסנים שחושבת שהשמש זורחת להם מהתחת

תגובות

עופר אבניר מגדל ימין
קוב מגדל kove – איקס510