מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית
מוטו חוזר | גיא בן ברק: המנגינה לעולם נשארת

גיא בן ברק
צילום: רונן טופלברג
תחילת שנות התשעים של המאה הקודמת, לישראל מגיעים מותגי האופנועים ימאהה, הונדה וקאוואסאקי, מגזין מוטו שהוקם בשנת 1988 נהנה איפה מטיימינג מטורף,
נתנה לו ההזדמנות להעביר את השוק הדו גלגלי הישראלי מעידן הווספות, אופנועים בריטים ומותג יפני בודד בדמות סוזוקי – ליקום משוכלל ועשיר במותגי אופנועים ממש כמו בעולם.
התהליך היה מהיר ואינטנסיבי, מגזין מוטו שהיה היחיד בישראל בתחום הדו גלגלי גדל וגדל ובין יתר האנשים שנשכרו בשנת 1992 לעבוד במגזין הייתי אני. טל שביט ז"ל, גידי פרדר והלל פוסק יבדל"א קלטו אותי יפה, פרגנו ובעיקר למדו אותי עוד ועוד, במשך 8 שנים למדתי עד שבשנת 1999 התמניתי לעורך.
שימשתי בתפקיד עשר שנים, הוצאתי עם הצוות הנהדר שלי 117 חוברות מוטו רצופות, בכול אחת 84 עמודים תוכן תמונות וקצת פרסומות.
ב-2009 הגיעה העת לעזוב, שמחתי שהיה למי להוריש את המגזין, נח הלוי, טל סולומון, מיקו ועוד. גלגול נוסף מתרחש מאז 2013, מועד סגירתו של מגזין מוטו בו אני מתחיל לכתוב במגזין האינטרנטי דוגרי אשר עוד בחייו של טל שביט היה לממשיך הדרך של מוטו, כך שהחיבור היה טבעי.
והנה בימים אלה נסגר המעגל סופית כאשר מגזין דוגרי רוכש את המותג מוטו ומתחיל בדרך חדשה תחת המותג מוטו דוגרי, אני משוכנע שמורשת המקצועיות וההצלחה של מגזין מוטו המקורי תזכה להמשך ראוי ואף תעלה ותפרח תחת ניהולם של ניסים, אריק והצוות. ברכות.
שיהיה בהצלחה עכשיו אני מתחיל להבין למה סיקורי המוטוגיפי האחרונים לא היו של גיא
אמיתי תותח, ומרגש בכלל לראות שמוטו חזזר
תמונה מדמימה שלך גיא, תלמד את הדורות הבאים
מה ההתלהבות , גיא הרס את מוטו בעבר ופוטר , הוא נלחם באתרי האינטרנט ובפורומים והפסיד
נלחם בעופר אבניר ופוטר, האגו המנופח שלו מוביל אותו למלחמות ןהרס.