fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

voge מוטו24 רביעי מתחת לתפריט – ראלי300
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
קריסטלינו מתחת לתפריט xi
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
קריסטלינו קובית צד xi
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
מוטו מימון – קוביה – אתה תדאג לאופנוע אנחנו נממן
מוטוטאץ דקר
עופר אבניר קוביה שמאל
nicot ניקוט אשדוד
kove 140 על 70 – איקס510
מידלנד שחורי 140 על 70
זונטס קוביה 140
אלבר טריומף קוביה עליון
אישימוטו באנר קוביה שמאל
תמוז
אודי דגן 140 על 70
סטפן
שרקו
voge מוטו24 באנר r-125
HJC
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון

קאסטום השבוע: S&S 50th

קאסטום השבוע: S&S 50th

אופיר דואק

צילום: יצרן

לטובת חובבי האסטומים וגם להנאתם של חובבי האסטטיקה והאופנועים המיוחדים בבניה עצמית החלטנו להחזיר את פינת "קאסטום השבוע" שיסד טל שביט כשעלה אתר דו"גרי לאוויר. אפשר לאהוב או לא לאהוב אופנועי קאסטום, אבל ישנן כל כך הרבה יצירות אומנות על גלגלים שהושקעו בהם שעות של השקעה ויצירתיות ופשוט אי אפשר להתעלם מהן.

הפעם בפינה נציג לכם את את ה-S&S 50th של סדנת Revolution Cycle מג'ורג'יה שבבעלותו של בונה הקאסטומים מייקל קמאליאן (Michael Kamalian). הסדנה שמציע מגוון נרחב של אביזרים ומכלולים מתוצרת עצמית עוסקת גם בשיפורי מכוניות, בעיקר מסוג ההוט-רואד (Hot Rod).
אלו שעוסקים בבניית אופנועי קאסטום נוהגים לעשות שימוש בעיקר בכרום נוצץ ובאלומיניום מכורסם אבל קמאליאן אוהב לעשות שימוש בסיבי פחם, חומר ששיך למסלול המרוצים אבל לא ממש מהווה את הבחירה הראשונה עבור אופנועי קאסטום.
ה-S&S 50th כמתבקש משמו נוצר כמחווה ליובל 50 שנה לסדנת S&S Cycle שנחשבת לאורים ותומים בענף הקאסטום ומוצריה מגיעים גם ארצה.

אופנוע המחווה משתמש בשלדה שעשויה כולה מסיבי פחם שכוללת גם את הזרוע האחורית ואת יחידת הזנב שהיא שילוב בין כנף למושב (שלא לקיים). גם הידיות והרגליות וכך גם החישוקים, 21' מלפנים ו-18' מאחור, עשויים מהחומר האקזוטי. היתרון הברור בעקבות השימוש הנרחב בסיבי פחם הוא בסעיף המשקל למרות שלא פורסם נתון רשמי. המשקל הקל מגובה במנוע של S&S בנפח 2,032 סמ"ק בכיול ספורטיבי המוזן על ידי צמד קרבוראטורים. המזלג ההפוך בקוטר 54 מ"מ ומערכת הפליטה הם של סדנת רבולושן.
התוצאה הסופית יפיפייה ללא ספק וצביעת הנחושת/שחור מוסיפה ללא ספק. אגב, מפתיע שדווקא החלק השגרתי ביותר באופנוע יוצא הדופן הזה הוא הפנס הקדמי שנלקח מהארלי V-רוד.

גלריה

7 תגובות ל קאסטום השבוע: S&S 50th

  1. הייתי עושה ממנו אחלה פרינג CBR שלי ועוד היה נשאר עודף

  2. הכי קרוב שנגיע זה לדפדף בתמונות של המפלצות האלו…:(

תגובות

עופר אבניר מגדל ימין
קוב מגדל kove – איקס510