fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

בליץ 10kמתחת לשורת התפריט 230 על 40
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
אודי דגן מתחת לתפריט
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
קריסטלינו קובית צד xi
אישימוטו באנר קוביה שמאל
אלבר טריומף קוביה עליון
זונטס קוביה 140
עופר אבניר קוביה שמאל
מוטוטאץ דקר
מידלנד שחורי 140 על 70
תמוז
בליץ 10k קוביה 140 על 70
nicot ניקוט אשדוד
kove 140 על 70 – איקס510
אודי דגן 140 על 70
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
סטפן
HJC
voge מוטו24 באנר r-125
שרקו

דקאר היום השלישי – דספרס משפר עמדות בהרים

דקאר היום השלישי – דספרס משפר עמדות בהרים

גיא בן ברק

צילום: יח"צ

היום השלישי בדקאר 2014 הוביל מסאן רפאל לסאן חואן, האופנועים חוו את ההרים בפעם הראשונה, הספיישל בן 373 הקילומטרים נערך בגובה של ארבעה קילומטר, הירידה לביוואק מבודד שכן מדובר בקטע מרתון ראשון שחלקו השני מחר, ובהתאם לחוקים החדשים המתחרים צריכים לטפל באופנועים בעצמם ללא סיוע מהקבוצות.

את הסטייג' השלישי ניצח רוכב הונדה ומוביל הדירוג הכללי בארדה, שגמא את הסטייג' ב- 3:47.03 שעות, 4:41 דקות אחריו מסיים סריל דספרס, ממתין עד היום השלישי להראות שהסיומים ביומיים הקודמים ובמיוחד אתמול עם מקום עשירי היו אפיזודה חולפת. דספרס זינק מהמקום השמיני הכללי אתמול למקום השני, בנחיתות של 13 דקות מבארדה. במקום השלישי במרחק של 52 שניות בלבד מדספרס מדורג רוכב ק.ט.מ המוביל קומה שגם סיים שלישי את הסטייג'.

9 תגובות ל דקאר היום השלישי – דספרס משפר עמדות בהרים

  1. הם מתחילים לתת בראש בהדרגה-זה מרוץ ארוך מאוד ומתיש, הוא מותח אותך פיזית ומנטלית, אם שרפת את עצמך בהתחלה-לא תגיע לסוף.

תגובות


עופר אבניר מגדל ימין
קוב מגדל kove – איקס510