fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

בליץ 10kמתחת לשורת התפריט 230 על 40
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
זונטס אמצע 2
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
קריסטלינו קובית צד xi
nicot ניקוט אשדוד
תמוז
kove 140 על 70 – איקס510
עופר אבניר קוביה שמאל
מוטוטאץ דקר
בליץ 10k קוביה 140 על 70
זונטס קוביה 140
אישימוטו באנר קוביה שמאל
אלבר טריומף קוביה עליון
מידלנד שחורי 140 על 70
אודי דגן 140 על 70
סטפן
voge מוטו24 באנר r-125
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
שרקו
HJC

רוסי משתעשע במרוצי סיבולת

רוסי משתעשע במרוצי סיבולת

אופיר דואק

צילום: יח"צ

כידוע, מרוץ הפתיחה של עונת 2012 של ה-MotoGP בקטאר לא האיר פנים לולנטינו רוסי. למרות האופנוע הכל חדש לעונת 2012 הבעיות הישנות נותרו ורוסי זינק מהמקום ה-12 בלבד ל הגריד וסיים במקום העשירי והמאכזב. אחרי הפתיחה הצולעת באו ראיונות לתקשורת בהם רוסי הביע את אי שביעות רצונו ותסכולו , בלשון המעטה, מהאופנוע ומהתנהלות הקבוצה. הראיונות הציתו גל של שמועות על המשך דרכו של רוסי בדוקאטי בכלל וה-MotoGP בפרט. בין השמועות שנפוצו היו פרישה מוחלטת, עזיבה של דוקאטי ופתיחת קבוצה פרטית עם אופנוע של ימאהה ומימון מקוקה קולה ועוד. בינתיים רב הנסתר על הגלוי ואם לא יתרחש ממפנה לטובה במרוץ בחרז בסוף החודש קלחת השמועות והמתח בדוקאטי רק יגבר.

מה שרק מגביר את השמועות הוא העיסוק הארבע-גלגלי של רוסי שקיבל עוד ביטוי בסוף השבוע האחרון כשרוסי התחרה במרוץ פתיחת העונה של סדרת מרוצי הסיבולת של Blancpain. זוהי לא ההתנסות הארבע-גלגלית הראשונה של רוסי שכבר התחרה בעבר במספר מרוצי ראלי, באירועי ה- Race Of Champions וגם התנסה במכונית הפורמולה 1 של פרארי.
במרוץ שנערך במונזה רוסי נהג במכונית פרארי 458 GT3יחד עם חברו אלסניו סלוצ'י וזינקו מהמקום העשירי מבין 55 נהגים. את המרוץ הרטוב סיימו השנים במקום ה-18 הכללי והתשיעי בקטגוריה שלהם.

בתום המרוץ אמר הדוקטור כי יתכן ובעתיד ירצה להתחרות במרוצי כביש מכיוון שהם דומים יותר למרוצי ה-MotoGP בבחירת קווים נכונים ובנקודות הבלימה במסלול. "מרוצי ראלי הם יותר עם דגש על שליטה במכונית על החצץ, החלקות ולהסתמך ב-100% על הנווט שלך" אמר רוסי.
יותר מכל על המשך דרכו מעיד המשפט הבא שאמר בפתח דבריו:
"In the future if I want to go" racing it is better for me in a car than on a bike". כל מילה מיותרת.

רוסי מכין את הקרקע למעבר לעבר עתיד ארבע-גלגלי. תוצאות המרוצים הקרובים יהיו ככל הנראה מכריעות עבור המשך הרומן בין רוסי לדוקאטי ולקריירה הדו-גלגלית של רוסי. רוסי אמנם מתנסה במרוצי סיבולת אך הנעלם המרכזי הוא כמה סיבולת יש לאלוף העולם בדימוס לדוקאטי הסורר. כך או כך,  לא נראה שרוסי יעשה את הצעד ויעבור לסדרת הסופרבייק המתחזקת כך שהתקוות של המריצים שיחזור להכות ביריבו משכבר הימים מקס ביאג'י יתבדו גם כן. העתיד הארבע-גלגלי של רוסי הוא כנראה עובדה קיימת כשהשאלה היא רק מתי זה יקרה.

גלריה

10 תגובות ל רוסי משתעשע במרוצי סיבולת

  1. איפה שהוא שם את היד מייד יש כאלו שקוראים ורוצים לראות מה קורה עם רוסי. אלוף.

  2. אני מקווה שילך מדוקאטי ויפתח את הקבוצה של קוקהקולה. ואז שיחזיר את הכתר למקום שהכתר שייך. לראש של רוסי.

  3. אולי הוא היה אלוף פעם עכשיו הוא סתם עלוב שילך לפורמולה מנפיקים אותה בבורסה אולי יקבל אחוזים

תגובות


עופר אבניר מגדל ימין
הונדה מגדל 2 – wn7