fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

voge מוטו24 רביעי מתחת לתפריט – ראלי300
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
מטרו – מתחת לתפריט – 240 –  sym ספט – זה אח
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
קריסטלינו קובית צד xi
עופר אבניר קוביה שמאל
אישימוטו באנר קוביה שמאל
מידלנד שחורי 140 על 70
מוטו מימון – קוביה – אתה תדאג לאופנוע אנחנו נממן
תמוז
nicot ניקוט אשדוד
kove 140 על 70 – איקס510
מוטוטאץ דקר
אלבר טריומף קוביה עליון
זונטס קוביה 140
voge מוטו24 באנר r-125
סטפן
HJC
אודי דגן 140 על 70
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
שרקו

F1 אוסטרליה גריד: המילטון שובר עוד שיא

F1 אוסטרליה גריד: המילטון שובר עוד שיא

מיקי כהן

צילום: יח"צ

Q1 של מקצה הדרוג הראשון לעונה, מסתיים ללא הפתעות כאשר 2 מכוניות הסאובר ושתי מכוניות הטורו רוסו, מסיימות בחמשיה האחרונה כאשר הטירון הרוסי, סירוטקין מוויליאמס, מצטרף אליהם.

Q2 מסתיים האכזבה לקבוצת פורס אינדיה שמוצאת את עצמה מחוץ לעשריה הראשונה יחד עם שתי מכניות המקלארן והוויליאמס השניה של סטרול.

Q3 מתחיל ולא עוברות יותר משתי דקות ובוטס מאבד את המרצדס בפניה 2 ומרסק אותה בקיר. דגל אדום יוצא מייד ו-Q3 מוספק עד לפינוי שאריות המרצדם של בוטס. Q3 מתחדש כשנותרו 9 דקות לסיומו ואף נהג עדיין לא קבע הקפה מהירה. אלום כל זה לא מפריע להמילטון אשר בסוף המקצה קובע את הזמן הטוב ביותר ופעם השביעית, שיא חדש, המילטון יזנק ראשון מחר. מייד אחריו יזנקו שתי הפרארי כאשר רייקונן מצליח להקדים את וטל. ורשטפן יזנק רביעי ואת הזמן החמישי בטיבו קבע ריקארדו אך הוא קיבל עונש 3 מקומות בזינוק על כך שלא האט מספיק כאשר יצא דגל אדום באחת מהאימונים. אחרי הרדבול, מתייצבים הפתעת המקצה, שתי מכוניות ה-האס וסוגרים את העשיריה הראשונה, שתי מכוניות הרנו.

סדר הזינוק למחר בשיה 08:00
1. המילטון
2. רייקונן
3. וטל
4. ורשטפן
5. מגנסון
6. גרוז'אן
7. הולקנברג
8. ריקארדו
9. סיינז
10. בוטס
11. אלונזו
12. ואנדורן
13. פרז
14. סטרול
15. אוקון
16. הארטלי
17. אריקסון
18. להקלר
19, סירוטקין
20. גאסלי

עוד באותו הנושא: לקראת עונת פורמולה 1 עונת 2018

התגובות סגורות לפוסט זה.

עופר אבניר מגדל ימין
קוב מגדל kove – איקס510