fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

voge מוטו24 רביעי מתחת לתפריט – ראלי300
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
מטרו – מתחת לתפריט – 240 –  sym ספט – זה אח
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
קריסטלינו קובית צד xi
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
kove 140 על 70 – איקס510
אלבר טריומף קוביה עליון
מידלנד שחורי 140 על 70
עופר אבניר קוביה שמאל
תמוז
nicot ניקוט אשדוד
מוטו מימון – קוביה – אתה תדאג לאופנוע אנחנו נממן
אישימוטו באנר קוביה שמאל
מוטוטאץ דקר
זונטס קוביה 140
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
שרקו
אודי דגן 140 על 70
סטפן
voge מוטו24 באנר r-125
HJC

אראי: צביעת TT חדשה, למרות שהמרוץ לא יתקיים השנה

אראי: צביעת TT חדשה, למרות שהמרוץ לא יתקיים השנה

אסף לביא

צילום: יצרן

יצרנית הקסדות היפנית המוערכת, אראי, ומעצב הקסדות הנודע, אלדו דרודי, מציגים צביעה חדשה במהדורה מוגבלת ל-RX-7V. שיתוף הפעולה הזה החל בשנת 2007, מאז הוצגה כמעט בכל שנה קסדה חדשה ברפליקת ה-TT של האי מאן.

הצביעה החדשה שונה מאוד מהקודמת, עם צבעי שחור-אדום-זהב, דגל האי מאן, מתאר המסלול ועוד כמה פרטים עדינים ברוח המרוץ, כמו לדוגמה גביע הניצחון. עיצוב הקסדה יצא לפעול הרבה לפני שנקבע ביטול המרוץ עקב משבר הקורונה, אך אראי מבטיחה לתרום 40 ליש"ט ל-NHS, מערכת הביראות הבריטית, על כל קסדה מדגם זה שתימכר.

ימין הצביעה החדשה ל-2020, משאל הצביעה של 2019.

אינגמר סטרובן, מנהל המכירות של אראי אירופה, אמר: "אלו זמנים מאתגרים ולפעמים הספורט צריך להיות בעדיפות השנייה בחיים. אנחנו ציפינו מאוד לחשיפת מהדורת 2020 של ה-Isle Of Man RX-7V ביום שישי הקודם באי מאן, לצידם של מיכאל דאנלופ וסטיב פלאטר. אבל זה לא קרה. לכולנו באראי ה-TT הוא אירוע מיוחד ואנו משתתפים בו באופן מלא, עם רוכבים וכאוהדים. מהסיבה הזאת החלטנו להוציא את הקסדה – שאנחנו חושבים שהיא פשוט מדהימה – ולהחזיק את את רוח ה-TT חיה".

 

כל החדשות המוטוריות ישירות ל-WhatsApp

תגובות

עופר אבניר מגדל ימין
הונדה מגדל 2 – wn7