fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

voge מוטו24 רביעי מתחת לתפריט – ראלי300
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
אודי דגן מתחת לתפריט
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
קריסטלינו קובית צד xi
עופר אבניר קוביה שמאל
מוטוטאץ דקר
nicot ניקוט אשדוד
אישימוטו באנר קוביה שמאל
kove 140 על 70 – איקס510
מוטו מימון – קוביה – אתה תדאג לאופנוע אנחנו נממן
תמוז
זונטס קוביה 140
אלבר טריומף קוביה עליון
מידלנד שחורי 140 על 70
אודי דגן 140 על 70
שרקו
voge מוטו24 באנר r-125
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
HJC
סטפן

ב-CCM מציינים שנת שיא במכירות

ב-CCM מציינים שנת שיא במכירות

מערכת מוטו

צילום: יצרן

במותג האופנועים הבריטי CCM חוגגים – שנת 2019 הייתה השנה הטובה בתולדות המותג עם עלייה חדה של פי ארבע במכירות. שנת 2020 רק התחילה, אך בחברה מציינים שהיא מסתמנת כשנה טובה אף יותר מהחולפת, ומקווים להיכנס לחגיגות שנת ה-50 למותג בשנת 2021 עם המשך של מגמת העלייה. 

ב-CCM מייצרים מספר דגמים מיוחדים, כולם מיוצרים בעבודת יד וכולם עושים שימוש כבסיס באותו מנוע סינגל בנפח 600 סמ"ק אך עם הספק משתנה, כל דגם עם אופיו המיוחד – כך למשל ה-Foggy S Edition Spitfire – פוגי על שמו של רוכב הסופרבייק ואלוף העולם קארל פוגרטי שהיה שותף פעיל בפיתוח, שמיוצר ב-300 יחידות בלבד ומציע הספק של כ-62 כ"ס.

ומהצד השני ה-RAF Benevolent Fund Spitfire שעושה כבוד לחיל האוויר הבריטי המלכותי ומיוצר ב-100 יחידות בלבד – גם הוא מצויד במנוע הסינגל 600 שמפיק בדגם זה הספק של כ-55 כ"ס, התמונה שלו בראש הכתבה.

את סדרת הסינגל 600 שלה הציגה CCM ב-2017 – מאז נמכרו כ-1,000 אופנועים בכל רחבי בריטניה. לפי החברה, כרגע ממתינות עוד 500 הזמנות לאופנועים, כך שהעתיד הקרוב נראה בהחלט ורוד.

כל החדשות המוטוריות ישירות ל-WhatsApp

  • תגיות:

2 תגובות ל ב-CCM מציינים שנת שיא במכירות

תגובות

עופר אבניר מגדל ימין
הונדה מגדל 2 – wn7