fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

בליץ 10kמתחת לשורת התפריט 230 על 40
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
קריסטלינו מתחת לתפריט xi
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
קריסטלינו קובית צד xi
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
עופר אבניר קוביה שמאל
זונטס קוביה 140
kove 140 על 70 – איקס510
אישימוטו באנר קוביה שמאל
אלבר טריומף קוביה עליון
nicot ניקוט אשדוד
תמוז
מוטוטאץ דקר
מידלנד שחורי 140 על 70
בליץ 10k קוביה 140 על 70
סטפן
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
אודי דגן 140 על 70
HJC
שרקו
voge מוטו24 באנר r-125

נחשף: ימאהה MT-03 חדש

נחשף: ימאהה MT-03 חדש

מערכת מוטו

צילום: יצרן

בימאהה משדרגים את ה-MT-03, האח הכמעט הכי קטן במשפחת הנייקדים המצליחה. הנייקד הקטן של ימאהה, עושה שימוש בפלטפורמה המוכרת של ה-R3 הספורטיבי, ושני הדגמים חולקים את השלדה והמנוע.

ה-MT03 זוכה למראה קרבי יותר, ובתוך כך מיכל דלק בעיצוב מחודד יותר ופנס קדמי חדש, שמזכיר במידה רבה את יחידת התאורה הקדמית של ה-MT-09. שינוי בולט נוסף הוא במזלג הקדמי, כאשר ה-MT החדש זוכה לשדרוג המתבקש ומקבל מזלג הפוך בקוטר 37 מ"מ מתוצרת KYB מקדימה, במקום המזלג הטלסקופי הבסיסי יותר שהופיע בדגמים הקודמים.

שינויים נוספים נמצא במסך התצוגה החדש, שמקבל רענון, ולרגל שנת 2020, הימאהה MT-03 החדש ישווק לראשונה גם לשוק האמריקני. אפשר לומר כי בזכות השינויים, ראוי סוף סוף ה-MT-03 להצטרף רשמית לשורותיה של משפחת האופנועים "מהצד האפל של יפן".

מחיר ותאריך הגעה לארץ עדיין אין, אך יתכן שנראה את ה-MT-03 נוחת כאן כבר בשבועות הקרובים.

תגובות


עופר אבניר מגדל ימין
קוב מגדל kove – איקס510