fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

בליץ 10kמתחת לשורת התפריט 230 על 40
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
קריסטלינו מתחת לתפריט xi
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
קריסטלינו קובית צד xi
kove 140 על 70 – איקס510
אלבר טריומף קוביה עליון
זונטס קוביה 140
מידלנד שחורי 140 על 70
אישימוטו באנר קוביה שמאל
בליץ 10k קוביה 140 על 70
מוטוטאץ דקר
nicot ניקוט אשדוד
תמוז
עופר אבניר קוביה שמאל
אודי דגן 140 על 70
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
voge מוטו24 באנר r-125
סטפן
HJC
שרקו

קימקו CV-X45: קטנוע אדוונצ'ר חדש בדרך לייצור

קימקו CV-X45: קטנוע אדוונצ'ר חדש בדרך לייצור

כתב: מערכת מוטו | צילום: קימקו

קימקו מתקדמת לקראת ייצור של ה־CV-X45, קטנוע קרוסאובר בעל אופי אדוונצ'ר, שיוצג עם מפרט מלא בתערוכת EICMA בנובמבר. הדגם הוצג בתצורה הקרובה לייצור בתערוכת האופנועים בטאיוואן ביולי, והוא מבוסס על אב־הטיפוס CV-R5 שהציגה החברה ב־2024.

פיתוח ה־CV-X45 החל ב־2023 בהובלת מרכז העיצוב האירופי של קימקו בבולוניה, איטליה, בשיתוף שווקים אירופיים. המטרה היא להציע כלי המשלב את השימושיות של קטנוע עם מכלולים בהשראת אופנועי אדוונצ'ר, לטיולים ולרכיבה בדרכים מגוונות ולא רק בסביבה עירונית.

ה־CV-X45 מצויד במנוע חד־צילינדרי מקורר נוזל בנפח 427 סמ״ק. קימקו מדגישה כי פיתוח המנוע מתמקד באספקת מומנט בסל״ד נמוך ובינוני, לשיפור תגובת המצערת. נתוני ההספק והמומנט הסופיים טרם פורסמו.

הייחוד ההנדסי של ה־CV-X45 נמצא במבנה שלו. המנוע ממוקם במרכז השלדה, בנפרד מיחידת התמסורת והזרוע האחורית, בניגוד לתצורה המקובלת בקטנועים רבים. ההנעה לגלגל האחורי מתבצעת באמצעות שרשרת, והמבנה נועד לשפר את חלוקת המשקל ואת ההתנהגות הדינמית.

 

 

מערכת המתלים כוללת מזלג קדמי הפוך בעל מהלך ארוך ובולם אחורי מרכזי עם מערכת לינקים. יחד עם תנוחת רכיבה זקופה וצמיגים בעלי אופי רב־שימושי, התצורה מכוונת לרכיבה תיורית ולהתמודדות עם דרכים משובשות, אם כי טרם פורסמו נתונים מלאים על מהלך המתלים או מפרט הצמיגים הסופי.

האבזור שהציגה החברה כולל לוח מחוונים דיגיטלי צבעוני, בקרת שיוט ותא אחסון מתחת למושב. פרטים נוספים, ובהם משקל, מפרט מערכות הבטיחות והמחיר, צפויים להתפרסם עם הצגת הדגם.

תחילת השיווק מתוכננת, לפי הפרסומים, לרבעון הראשון של 2027. טרם נמסר אם ומתי יגיע ה־CV-X45 לישראל.

 

 

 


מגזין מוטו אוקטובר 2026 – גם בדיגיטל

 

לחדשות מגזין מוטו ישירות ל־Whatsapp לחצו כאן
לחדשות מגזין מוטו ישירות ל־Telegram לחצו כאן

גלריה

תגובות

עופר אבניר מגדל ימין
הונדה מגדל 2 – wn7