fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

voge מוטו24 רביעי מתחת לתפריט – ראלי300
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
אודי דגן מתחת לתפריט
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
קריסטלינו קובית צד xi
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
עופר אבניר קוביה שמאל
אלבר טריומף קוביה עליון
מוטוטאץ דקר
זונטס קוביה 140
מידלנד שחורי 140 על 70
kove 140 על 70 – איקס510
בליץ 10k קוביה 140 על 70
תמוז
nicot ניקוט אשדוד
אישימוטו באנר קוביה שמאל
HJC
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
סטפן
שרקו
voge מוטו24 באנר r-125
אודי דגן 140 על 70

רויאל אנפילד: עדכונים להימליאן

רויאל אנפילד: עדכונים להימליאן

אביעד רייס

צילום: יצרן

רויאל אנפילד מודיעה כי דגם האדוונצ'ר שלה, ההימליאן 410, עבר מקצה עדכונים לרגל שנת 2020. בראש ובראשונה, ומתוך רצון לקרב את ההימליאן גם לרוכבי שטח מנוסים יותר, מציידת רויאל את האופנוע באפשרות לביטול של מערכת ה-ABS – מה שיאפשר לנעול מעתה את הגלגל האחורי כדי לבצע פניות מהירות יותר. מנוע הסינגל בנפח 411 סמ"ק של ההימליאן קיבל נגיעות קלות על מנת שיתאים לתקנות זיהום האוויר המעודכנות. 

עוד מקבל האופנוע מערכת בלימה משופרת, איתותי חירום ורגלית צד מחוזקת. לצד עדכוני גרפיקה קלים מוצעות גם שתי צביעות חדשות – אחת בשילוב של כחול ולבן ואחת בשילוב של אדום ושחור, שבהחלט מקנות לו מראה צעיר ומושך יותר. 

ברויאל אנפילד מציעים קטלוג עשיר של תוספות מקוריות לאופנוע, ומספרים כי בקרוב יציגו גם ליין ביגוד לרוכבי אדוונצ'ר שתואם את הצביעות החדשות. 

תגובות


עופר אבניר מגדל ימין
הונדה מגדל 2 – wn7