fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

voge מוטו24 רביעי מתחת לתפריט – ראלי300
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
קריסטלינו מתחת לתפריט xi
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
קריסטלינו קובית צד xi
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
nicot ניקוט אשדוד
מוטוטאץ דקר
אישימוטו באנר קוביה שמאל
kove 140 על 70 – איקס510
עופר אבניר קוביה שמאל
מידלנד שחורי 140 על 70
תמוז
זונטס קוביה 140
מוטו מימון – קוביה – אתה תדאג לאופנוע אנחנו נממן
אלבר טריומף קוביה עליון
שרקו
סטפן
HJC
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
voge מוטו24 באנר r-125
אודי דגן 140 על 70

רכיבת הג'נטלמנים 2018: זו כבר מסורת

רכיבת הג'נטלמנים 2018: זו כבר מסורת

מיקי כהן

צילום: אדם בלנגה

שמונה שנים ברציפות מתקיים מסע חובק עולם שמטרתו העלאת המודעות לסרטן הערמונית, ולגייס תרומות למלחמה במחלה, לצערנו המארגנים בארץ לא קושרים עצמם לתרומה ולכן ניתן לתרום ישירות באתר האירוע העולתי, וזו השנה השישית ברציפות בה מקיים המסע בארץ והוא משמש אירוע מוטורי יחודי חוויתי ותו לא.

בשנים עברו יבואנים רבים, ביניהם גם עופר אבניר, לקחו חלק באירוע. בשנה שעברה יבואן המותג הארלי דוידסון לקח חסות על הרכיבה ואירגן כיבוד והפעלות, עקב חילוקי דעות עם המארגנים לא לקח השנה חלק באירוע.

רכיבת הג'נטלמנים הראשונה התקיימה בסידני, אוסטרליה, לפני שמונה שנים. הרוכבים הגיעו לבושים בהשראת תמונה מסדרה Mad Man, בה נראה כוכב הסדרה על אופנוע קלאסי ולבוש בחליפה, וכך נולדה לה המסורת בכל העולם – בה המסע מוציא את מייטב מחלצות הגברים והנשים ואיתם גם רוב האופנועים המיוחדים הקיימים בארץ. גם הישנים וגם החדשים.

ערב רב של מעל ל-300 רוכבים הגיעו השנה לרכיבה אשר התחילה בגני התערוכה, עברה בשד' רוקח, המשיכה לאורך כל רחוב הירקון עד לכיכר השעון ביפו ומשם לחניה של איצדיון בלומפילד.

תודה רבה לעופר אבניר, יבואני מוטו גוצי בישראל, על הפרטנר המושלם לאירוע, ה-Moto Guzzi V7 הג'נטלמני

עוד בנושא:

הכן את עצמך לרכיבת הג'נטלמנים

רכיבת הג'נטלמנים השנתי – קלאסיקה תל אביבית

רכיבת הג'נטלמנים המכובדים 2017

קצין וג'נטלמן – גלריה ענקית + סרטון

התגובות סגורות לפוסט זה.

עופר אבניר מגדל ימין
קוב מגדל kove – איקס510