fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

voge מוטו24 רביעי מתחת לתפריט – ראלי300
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
זונטס אמצע 2
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
קריסטלינו קובית צד xi
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
עופר אבניר קוביה שמאל
תמוז
אלבר טריומף קוביה עליון
nicot ניקוט אשדוד
kove 140 על 70 – איקס510
אישימוטו באנר קוביה שמאל
מוטו מימון – קוביה – אתה תדאג לאופנוע אנחנו נממן
מוטוטאץ דקר
זונטס קוביה 140
מידלנד שחורי 140 על 70
אודי דגן 140 על 70
HJC
voge מוטו24 באנר r-125
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
שרקו
סטפן

חדש בישראל: ק.ט.מ 890 ADVENTURE R דגם 2026

חדש בישראל: ק.ט.מ 890 ADVENTURE R דגם 2026

כתב: מערכת מוטו   |   צילום: יצרן

ד.ל.ב מוטוספורט מודיעה על הגעתו לישראל של ק.ט.מ 890 אדוונצ'ר R בדגם 2026, לאחר הפסקה קצרה בשיווקו המקומי הוא חוזר במפרט מוכר, עם עדכונים נקודתיים לעומת הדור הקודם, ומיועד לרוכבים המחפשים אופנוע אדוונצ'ר בעל אוריינטציית שטח מובהקת. מחירו בישראל עומד על 109,990 ₪.

האופנוע שב לישראל ללא שינויים מהותיים לעומת מתיחת הפנים המקיפה שבוצעה בדגם 2023, אך שומר על עיצוב מודרני, חד ושלם יותר, הכולל גרפיקה מעודכנת. לב ליבו של הדגם נותר מנוע הטווין המקבילי בנפח 889 סמ"ק, המפיק 105 כוחות סוס ב־8,000 סל"ד ומומנט מרבי של 10.2 קג"מ ב־6,500 סל"ד.

מערכת המתלים מתוצרת WP מסדרת XPLOR עם מהלך גלגלים נדיב של 240 מ"מ מלפנים ומאחור, המותאם לרכיבה אגרסיבית גם בתוואי שטח מאתגר. מערך הגלגלים כולל חישוק קדמי בקוטר 21 אינץ' וחישוק אחורי בקוטר 18 אינץ', בשילוב צמיגים במידות 90/90 מלפנים ו־150/70 מאחור.

בתחום האלקטרוניקה זוכה דגם 2026 למסך TFT צבעוני בגודל 5 אינץ', הכולל חיבור USB ואפשרות להקרנת ניווט מסוג turn-by-turn plus. המערכת מאפשרת גם תצוגת אנשי קשר לחיוג מהיר, ומשולבת במערך תאורת LED היקפית. מערכת ה־ABS להטיה כוללת מצב שטח ייעודי, שנכנס לפעולה באופן אוטומטי בעת מעבר למצב רכיבה בשטח.

בד.ל.ב מוטוספורט ממשיכים להציע את חבילת ה־TECH PACK המלאה כסטנדרט, ללא תוספת תשלום – הטבה משמעותית בשווי מוערך של כ־5,000 ש"ח. בנוסף, האופנוע מגיע עם מרווח טיפולים של 15,000 ק"מ או שנה (המוקדם מביניהם), ואחריות יצרן מלאה ל־4 שנים, ללא הגבלת קילומטראז'.

 

 

 

    מעוניינים בנסיעת מבחן?

    logo moto


     

    לחדשות מגזין מוטו ישירות ל־Whatsapp לחצו כאן
    לחדשות מגזין מוטו ישירות ל־Telegram לחצו כאן

    גלריה

    2 תגובות ל חדש בישראל: ק.ט.מ 890 ADVENTURE R דגם 2026

    1. במחיר ההזוי הזה, עדיף לקנות הונדה אפריקה טווין 1100 חדש. לא מבין למה שמישהו ישלם 110 אלף שח על קטמ סיני ….

      • מחיר הזוי זה נכון ,גם מחיר האפריקה הזוי וכך מחירם של כל האופנועים ,הרכבים הדיור והמזון ,ככה זה שחיים במדינה מושחתת המנוהלת באמצעות הון שילטון. וה890 r הוא קטמ אוסטרי ולא סיני הלוואי היה סיני הם מייצרים טוב יותר מהאוסטרים ,אגב לפני 40 שנה ומעלה אמרו על היפנים אותו הדבר ,הסינים עושים את הדרך ברבע זמן .כל מוצר צריכה אצלך בבית הוא סיני כולל הטלפון לך ,שאם לא סיני המעגלים המודפסים בפנים סיניים.

    תגובות

    עופר אבניר מגדל ימין
    הונדה מגדל 2 – wn7