fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

voge מוטו24 רביעי מתחת לתפריט – ראלי300
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
אודי דגן מתחת לתפריט
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
קריסטלינו קובית צד xi
אלבר טריומף קוביה עליון
מידלנד שחורי 140 על 70
זונטס קוביה 140
nicot ניקוט אשדוד
תמוז
מוטו מימון – קוביה – אתה תדאג לאופנוע אנחנו נממן
מוטוטאץ דקר
עופר אבניר קוביה שמאל
אישימוטו באנר קוביה שמאל
kove 140 על 70 – איקס510
HJC
שרקו
סטפן
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
voge מוטו24 באנר r-125
אודי דגן 140 על 70

קימקו דאונטאון 350 במהדורה מוגבלת לציון 30 שנים

קימקו דאונטאון 350 במהדורה מוגבלת לציון 30 שנים

אסף לביא

צילום: רונן טופלברג

עופר אבניר וקימקו ממשיכות בחגיגות 30 שנות שיתוף פעולה ואחרי המובי S 125 הדגם הבא שמקבל מהדורה מיוחדת הוא קטנוע המנהלים הפופולרי של המותג, דאונטאון 350 TCS, שרק השנה מכר כ-550 יחידות (נתון דומה לזה של השנה שעברה) וחתום על חלק ניכר ממכירות המותג מאז החל שיווקו ב-2015. קטנוע המנהלים גם נותר כמעט ללא שינויים בחצי העשור הזה, עם נגיעות קלות כמו תוספת של בקרת אחיזה מוקדם יותר השנה, ועם זאת ממשיך להימכר במספרים מכובדים.

Kymco Downtown 350 TCS 30th Anniversary Ofer Avnir
חתימת מנכ"ל החברה צ'ון-פינג קו על הקטנוע שממוספר 030/350

כעת, 350 רוכבים יוכלו להיות הבעלים של המהדורה המוגבלת שמציינת 30 שנות שיתוף פעולה בין היבואן ליצרן, עם צביעה מיוחדת ולוחית ממוספרת וחתומה ע"י מנכ"ל קימקו העולמית.

מחירה של הגרסה המיוחדת עומד על 33,400 ₪ על הכביש, לעומת 31,000 ₪ לגרסה הרגילה, לרגל החגיגות מציעה עופר אבניר את הדאונטאון 350 בעסקת 30 תשלומים ללא ריבית בכרטיס אשראי. המבצע תקף עד לתאריך 17.12.20 או עד גמר המלאי.

בנוסף, יצאה החברה בקמפיין פרסומי חדש – כולל נוכחות טלוויזיונית – בהשתתפות כוכבי רשת ומפורסמים ביניהם מישל טרוני ודניס צ'רקוב, תומר גלב, עומרי בן נתן ואסי בוזגלו.

כל החדשות המוטוריות ישירות ל-WhatsApp

גלריה

תגובה אחת ל קימקו דאונטאון 350 במהדורה מוגבלת לציון 30 שנים

תגובות

עופר אבניר מגדל ימין
קוב מגדל kove – איקס510