fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

מטרו ימין 4
פאנטיק קוביה 3 מתחת לתפריט
דוקאטי מתחת לתפריט – אמצע 2
זונטס מתחת לשורת לוגו – אמצע 1
מטרו באנר שמאל הכי עליון
תמוז
עופר אבניר קוביה שמאל
מידלנד שחורי 140 על 70
לרט
סטפן
אישימוטו באנר קוביה שמאל
לרט
מוטוטאץ דקר
MV קוביה
HJC
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון

הונדה הציג קטנוע עירוני חדש בשם ויז'ן

הונדה הציג קטנוע עירוני חדש בשם ויז'ן

טל סולומון

צילום: יצרן


שוק האופנועים העולמי עובר שינוי משמעותי בשנים האחרונות. יצרנים רבים חוצים את הגבולות ומנסים להגיע אל לקוחות חדשים, אליהם לא הייתה להם גישה בעבר. בזמן שרוב היצרנים בעולם הביטו בדאגה אל המספרים היורדים, בהונדה פתחו בקבוקי שמפניה. הסיבה לכך היא שיהיצרנים מתרכזים בשווקים מערביים כמו אירופה וארה"ב ואילו הונדה ממשיך לשים דגש על שווקי המזרח, שם גם בשנה קשה נמכרו מספרים דמיוניים של כלי רכב דו גלגליים.
בהמשך ישיר לגישה הזו חשף אתמול גדול היצרנים מיפן את הויז'ן – קטנוע עירוני קל וחסכוני בנפח 110 סמ"ק. לדברי הונדה תכנון ועיצוב הויז'ן היה מורכב מכיוון שהוא מיועד לשיווק בחמש יבשות, בכל אחת מהן תרבות וצרכים שונים.
עיצובו של הויז'ן אלגנטי וצר כראוי לקטנוע עירוני. משקלו קל מאוד, רק 102 ק"ג ומנועו חסכוני ביותר – היצרן מצהיר על צריכת דלק של 50.2 ק"מ לליטר דלק. כהרגלם, הונדה לא ויתרו על הבטיחות והתקינו בויז'ן את מערכת הבלימה המשולבת CBS. הויז'ן יגיע אל אולמות התצוגה באירופה לקראת סוף השנה וככל הנראה מעט לאחר מכן הוא יגיע לישראל. מהונדה ישראל טרם נמסרו פרטים בנוגע לכך.
 

גלריה

6 תגובות ל הונדה הציג קטנוע עירוני חדש בשם ויז'ן

  1. למה לא מייצרים אופנועים בתצרוכת דלק נמוכה גם…..?

  2. אם את האינובה העגלה התאילנדית מוכרים ב-16 אלף מעניין בכמה ימכרו אותו

תגובות

עופר אבניר מגדל ימין
הונדה מגדל שמאל