fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

בליץ 10kמתחת לשורת התפריט 230 על 40
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
אודי דגן מתחת לתפריט
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
קריסטלינו קובית צד xi
עופר אבניר קוביה שמאל
תמוז
מוטוטאץ דקר
בליץ 10k קוביה 140 על 70
אישימוטו באנר קוביה שמאל
זונטס קוביה 140
nicot ניקוט אשדוד
אלבר טריומף קוביה עליון
מידלנד שחורי 140 על 70
kove 140 על 70 – איקס510
HJC
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
סטפן
אודי דגן 140 על 70
voge מוטו24 באנר r-125
שרקו

ק.ט.מ מסכמת שנת שיא

ק.ט.מ מסכמת שנת שיא

גיא בן ברק

דומה שהניצחון הטרי של קומה/ק.ט.מ בגרסת 2014 של מירוץ דקאר היוקרתי, ניצחון 14 ברציפות (!) בראלי החשוב בעולם, היה הדובדבן שבקצפת 2013 של ק.ט.מ, וזה התווסף לעובדה שרוכב ק.ט.מ (ועוד גרמני…), קן רוזן, מוביל את הסופרקרוס האמריקני, האליפות החשובה בעולם האופנועים אחרי המוטו GP.

הקצפת עצמה עם זאת בשנה שהסתיימה לא מכבר הייתה זירה חשובה אפילו יותר מהמירוצים – הזירה הכלכלית – והשנה שהסתיימה זה מכבר נרשמה כטובה בתולדות היצרן ממאטנגהופן אוסטריה. ק.ט.מ הייתה ליצרן הגדול באירופה עם מכירות של 123.859 יחידות, עליה של קרוב ל-16% יחסית ל-2012, הכנסות מרשימות של למעלה מ-715 מליון אירו, עליה של 17% יחסית לשנה קודמת, וגידול מצבת כוח האדם למספר כולל של 1,849 עובדים, תוספת של 150 איש יחסית ל-2012.

החכמה של ק.ט.מ הייתה לזהות בזמן את קריסת השווקים המערביים ולהעביר את מרכז כובד הפעילות לשווקים המתעוררים בהודו ובדרום אמריקה, הגידול המטורף של שווקים אלה הוא שמיקם את ק.ט.מ כיצרן הגדל במהירות הגדולה ביותר בעולם בשלוש השנים האחרונות. לא רק ייצור אלא שותפות מלאה עם בז'אז' גדול יצרני הודו וזאת תוך שינוי איכותי ותודעתי של ממש במסגרתו נמכרים אופנועים המיוצרים בהודו, כמו הדיוק 125-390, באירופה ובארה"ב, משהו שלא היה עולה על הדעת לפני חמש שנים.

7 תגובות ל ק.ט.מ מסכמת שנת שיא

  1. מספר אחד וקדימה הם הולכים וגוברים על כולם. הם מדברים לנשמה זה בטוח.

  2. כל הכבוד לקטמ. המותג ב -ה הידיעה. מצדיע לכם.

  3. בתערוכת ניו-יורק האחרונה, לפני חודשיים, זה היה הדוכן הכי פופולרי ועמוס

    יש להם מבחר דגמים רחב ומעניין

    ה-1190 אדוונצ'ר הוא להיט מכירות – אנשים הזמינו כבר את רוב האופנועים לפני שהגיעו בכלל לארה"ב

תגובות


עופר אבניר מגדל ימין
הונדה מגדל 2 – wn7